Fopspeenkettingen

Met een fopspeenketting houdt u uw babytje niet écht voor de gek, maar wel aan het lijntje. Want niets is zo vervelend als een fopspeen, of tut, op de grond valt. Een ketting waarmee u een fopspeen vast maakt aan de kleren van uw kleintje is dan wel zo handig. Of bevestig hem tijdelijk aan de kinderwagen of buggy als leuke afleiding. Want zo’n tut-touwtje is helemaal niet tuttig; V&D heeft fopspeenkettingen in prachtige kleuren, waar uw kleintje vol interesse naar zal kijken of grijpen.

Kralenketting voor een speentje

Koopt u een kralenketting voor een speentje van Heimess ? Deze fabrikant rijgt met kralen de mooiste kinderspeeltjes, zoals rammelaars, mobielen en bijtringen aan elkaar. Ze werken met hout en kunststof of een combinatie van daarvan, met de mooiste kleuren en vormpjes. Neem de houten fopspeenkettingen in rustige natureltinten met een ster en een maan, of een treintje. Of neem zo’n schattige met wit/roze hartjes, of met barnsteen? Kiest u voor vrolijk kleurrijk, dan zal uw babytje dat eerder zien en zo’n lieve heersbeestje brengt natuurlijk nog geluk ook. De meeste fopspeen kettinkjes zijn ca 20 cm lang met aan de bovenkant een soort knijper en aan de onderkant een lusje. U bevestigt daar eenvoudig het speentje van uw baby aan vast en maakt het ook zó weer los wanneer u dat even wilt uitkoken.

Pluche beestje om een fopspeen mee vast te maken

Er zijn ook pluche uitvoeringen van fopspeenkettingen. De Hello Kitty fopspeenketting is knuffel en zekerheid in één. En die van Fisher-Price hebben een ring aan de onderkant in plaats van een lusje. Welk dier siert de fopspeenketting van uw kleintje: een giraffe, leeuw, beer of olifant? In zacht pluche met elk zijn eigen kleur ring en knijper. Of wordt toch een echte Nijntje met een grijs gebreid jurkje aan? Klik hem in uw winkelmand dan klikt u hem misschien al morgen aan het jasje van uw baby.