Babyprojectors

De eerste nacht dat uw babytje doorsliep. Dat kunt u zich vast nog herinneren. Heerlijk wanneer u ‘s morgens vroeg onverwacht ‘laat’ wakker wordt, in plaats van midden in de nacht. Hoeveel maanden (of jaren) u daarom moest wachten, kan behoorlijk schelen. Het ene kindje slaapt al relatief jong na de laatste voeding zoet in en blijft heerlijk in dromenland. Een ander kan niet wachten tot de eerste zonnestralen en doet graag nog een keer om een uur of twee-drie een beroep op z’n ouders. Heeft uw schatje honger, of wil hij graag nog even wat aandacht? Of wil hij of zij gewoon graag nog eens naar de sterren van zijn Chicco babyprojector kijken?

Lichtspel in de babykamer en mooie melodieën

Werd u zelf vroeger in slaap gesust met een muziekdoosje, tegenwoordig tovert een babyprojector een rustgevend lichtspel op het plafond van de babykamer. Bij V&D vindt u diverse soorten babyprojectors, in roze en blauwe varianten van Chicco. Met relaxte namen als Good Night, First Stars en Sunrise zijn er projectors voor in de babykamer die u neerzet op de commode of een plankje, ophangt aan het babybedje of daarin neerzet, als een zachte kubus. Met alle babyprojectors creëert u een wisselende, zachte sfeer in de kamer, waarbij licht de hoofdrol speelt, ondersteunt door diverse sluimer-muziekjes. En Chicco heeft ze allemaal voorzien van een lieve knuffel, met een hoopgevende slaapmuts.

Babyprojector als nachtlampje en méér

Oogjes toe, of oogjes open - welke gaat u voor uw kleintje kopen? Ook van andere merken vindt u bij V&D een projector voor in de babykamer: een schaap of een beer of toch een magisch droompopje? Ze zorgen allemaal voor rustgevend strooilicht.

Kijk vooral even naar de omschrijving van de verschillende babyprojectors. De Regenboogprojector kan bijvoorbeeld op wat latere leeftijd dienst doen als nachtlampje. De First Dreams projector beschikt over een activeringssensor die licht en muziek activeert als de baby huilt. Met de Zonsopgang projector sust u uw kindje rustig in slaap met zacht licht dat langzaam van oranje naar roze verandert of laat u het natuurlijk wakker worden wanneer u er een zonsopkomst mee projecteert. Doe uw baby en uzelf een plezier met een nacht doorslapen - de babyprojector van uw dromen koopt u bij V&D online.

Gaat er u een lichtje op? Ook voor gewone - maar vaak juist erg lieve, leuke, of stoere nachtlampjes voor op de baby- of kinderkamer slaagt u natuurlijk in uw favoriete warenhuis op het web: vd.nl.