Babyboekjes

Boekjes voor baby’s zijn niet om te lezen, maar om te kijken en te voelen. De meeste boekjes zijn klein en helemaal bedoeld voor kleine kindervingertjes. Wat wijst uw kindje aan? Of uzelf? Daar past een mooi verhaal bij. Waar u zich misschien kunt verliezen in een spannend boek, zijn de allerkleinsten vaak snel afgeleid. Toch, de kleurige collectie verhaaltjesboeken van V&D hebben ze vast oog. Bladert u maar snel door en schrik niet, want sommige boekjes piepen! En bij sommige boekjes zijn er vingerpoppen en die springen spontaan op uw vingertoppen. Een mini-poppenkast voor mega veel plezier.

Houten mini-boekjes en stoffen buggyboekjes

De eerste woordjes leert uw kleintje uit de praktijk en uit een prentenboekje. Locomotief, vlinder, eendje. Houten mini-boekjes van bijvoorbeeld Goki kunnen tegen een stootje (en een tandje) en zijn natuurlijk glad afgewerkt. Stoffen babyboekjes, zoals die van Galt, zijn vaak zacht gevoerd en zo gemakkelijk te grijpen voor de allerkleinsten. Ondertussen ‘bladeren’ ze vrolijk verder door de vriendelijke figuurtjes. En laten ze het los, geen nood: een buggyboekje maakt u makkelijk vast aan de kinderwagen of wandelwagen zodat u het niet per ongeluk onderweg verliest. Meer voor thuis op het speelkleed of in de box is er een zacht reuzenboek voor baby’s van 25x25 cm. Of het Hello Kitty roze speelboek waar uw kleine meid ook nog wat in kan opbergen.

Een babyboekje dat zichzelf voorleest

Zoekt u een boekje dat zichzelf voorleest? Ook daaraan heeft V&D gedacht: Bart Brandweer van VTech vertelt elke pagina een stukje verder over zijn avontuur, terwijl uw kindje met één druk op de knop nog meer vrolijke zinnetjes, grappige geluidjes, gezongen liedjes en melodietjes kan beluisteren in dit Toet Toet verhaaltjesboek. Een zelfde soort elektronisch babyboekje is er van de Teletubbies, die uw kindje met hun originele stemmen mooie rijmpjes aanleren en andere ontdekkingen laten doen. Een stimulans voor de grove motoriek en de oog-handcoördinatie tijdens een prachtige reis door Teletubbieland.