populaire merken

heerlijk: hobby’s!

Als je van je hobby je werk kan maken, heb je het helemaal voor elkaar. Voor de meesten is een hobby een uitgelezen manier om heerlijk te ontspannen of juist een mooie inspanning te leveren naast, of ná het werkzame leven. Ben je creatief met schilderen of schets je met potlood uw portretten op papier? Misschien kiek je die mooie plaat juist digitaal, door de lens van jouw camera, of stelt je je verre plaatsen voor in jouw gedachten boven een boeiend boek. Wat je ook bezighoudt in jouw vrije tijd, een hobby is heerlijk. En V&D heeft van alles in huis voor wie een nieuwe hobby start of juist verdieping zoekt voor zijn passie. Leef je uit!

Handwerk is weer helemaal hip

Creatief bezig zijn is goed voor je geest, iets nieuws leren houdt je scherp. Dat mag wetenschappelijk zo zijn, het gaat er vooral om dat je geniet van jouw liefhebberij. Dat geldt voor alle leeftijden, want handwerk is weer helemaal hip: een eigen sjaal brei je in verrassend mooie kleuren (en misschien wel zo handig met ergonomische naalden). Voor naaiwerk vind je machines en praktische gereedschappen naast garen, stoffen en fournituren.

Wil je je bekwamen in schilderen, of tekenen: aquarel, soft pastels, olie, acryl - alles vind je hier, inclusief kwasten, doek en papier. En waarom niet met een beetje hulp? Met ‘schilderen op nummer’ waan je je een tweede Van Gogh of Da Vinci. Klaar met je eigen kaarten maken en/of toe aan iets nieuws? Met ‘scrapbooking’ plak je jouw (vakantie)foto’s decoratief zelf in een boek. Verras jezelf of doe het een kennis cadeau. Op zoek naar inspiratie? Behalve materialen vind je bij V&D ook een geweldige collectie boeken die je verder helpen met uw creatieve hobby.

Vissen als sport en ontspanning

Een hectisch leven, of hectisch geleefd? Hoe heerlijk rustig is het dan aan de waterkant. Vissen is fantastisch voor wie helemaal wil relaxen en toch de concentratie vindt om op het juiste moment de buit slim binnen te halen. Hengels, vistuig, leefnet, een tentje. Ga helemaal op in jouw hobby en sport. Bij V&D sla je alles wat je nodig hebt eenvoudig aan de haak.

Erop uit met een camera

Met een beetje moderne telefoon kan iedereen een plaatje schieten. Wil je voorbij de snapshots en echt creatief aan de slag als hobby-fotograaf? Dan hebt je snel een klik met vd.nl. In ons online warenhuis heb je een ruime keuze aan top toestellen en toebehoren: of het nu gaat om een compact camera als handige reisgenoot of een spiegelreflex body en geweldig ‘glaswerk’ (objectieven voor macro-opnamen tot superzoom). U schiet steeds mooiere platen als je goed kijkt en jouw toestel leert kennen. Belichting, scherpte-diepte, flitser ja of nee, een opvallende uitsnede? Fotografie biedt ongelooflijk veel mogelijkheden en scherpt jouw blik op de wereld om je heen. Kruip achter de camera, ga los in de nabewerking en creëer een meesterlijk resultaat. Met V&D haal je uit jouw hobby wat erin zit.