colberts

( 262 Artikelen )
1 | 11
70%
189.95 57.00

Colberts

Bij V&D vindt u de mooiste colberts voor goede prijzen. Zo kunt u kiezen uit de mooiste modellen van merken als Gabbiano en BlueFields. Binnen de herenmode blijft het colbert een van de basisitems. Een goed colbert of een fijne blazer kunt u bijna dagelijks dragen. Het grote verschil tussen de twee is het materiaal. Van origine is een colbert gemaakt van wol (variërend van gladde wol tot tweed). Deze colberts hebben een uitgebreid productieproces en valt daardoor vaak in een duurdere prijscategorie. Een blazer is daarom steeds populairder onder mannen. Dit jasje is gemaakt van een andere stof, van katoen tot linnen en vaak in effen kleuren. Ideaal voor in de zomer!

Bij de aanschaf van een colbert is het verstandig goed op de maat te letten. Colberts komen vaak met twee of drie knopen, maar die hoeven niet allemaal dicht gedragen te worden. Vaak staat het het mooist als u het bovenste of middelste knoopje sluit. Verder is het belangrijk dat het jasje niet te veel trekt. Heeft u een buikje? Dan kan een jasje dat iets langer op uw rug valt, uw silhouet optisch versmallen. Let er wel op dat de knopen niet te veel knellen. De mouwen van uw nieuwe colbert mogen iets korter zijn, het kan mooi zijn wanneer uw overhemd onder de mouw te zien is. Kies verder voor een neutrale kleur. Blauw, grijs en zwart zijn kleuren die elk seizoen mooi en trendy staan.

Zakelijk of casual?

Een colbert kunt u zowel zakelijk als privé dragen. Heeft u eenmaal hét model gevonden dat u als gegoten zit, dan kunt u het jasje op elk moment dragen. Zeker wanneer het een neutrale kleur heeft. Een colbert kan zo op warme dagen ook prima door voor jas. Wilt u langer genieten van uw colbert? Breng deze dan af en toe eens naar de stomerij. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw jasje namelijk veel langer mooi.