1 | 1
Filters
Merk
Prijs
-
25%
139.99 104.30
25%
139.99 104.30

Jassen

Met de jassen van V&D kan iedere man elke seizoen stijlvol gekleed de deur uit. Of het nu hagelt, sneeuwt of stormt, u loopt er goed beschermt en warm bij. Naast goede winterjassen en regencoats heeft V&D ook de fijnste dunne jassen voor zonnige dagen klaarliggen.

U zult in ons land vaak in een jas lopen, dus is het wel zo fijn als u zich er prettig in voelt. Belangrijk is te letten op de pasvorm van een jas. Vaak is het verstandig uw winterjas een maatje groter te kopen dan uw blazers of colberts. Hierdoor kunt u uw nieuwe jas namelijk gewoon over uw outfit dragen, zonder dat het gaat knellen. Bent u een koukleum? Ga dan voor een jas met zowel een rits- als een knoopsluiting. Hierdoor kan er zo weinig mogelijk koude worden doorgelaten.

V&D biedt meerdere modellen jassen aan van merken als Garcia, Superdry en Twinlife. Kijk wat voor jas bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een duffel coat (of houtje-touwtje-jas) voor een speelse en trendy look. Een gewatteerde jas staat vaak sportief en is ook nog eens zeer geschikt voor wintersport. Een parka zorgt voor een nonchalante en casual uitstraling en een mantel of overjas geeft u een elegante en zakelijke uitstraling. Ga vooral voor een jas die u fijn vindt zitten. Twijfelt u tussen meerdere jassen? Geen probleem, bestel er dan meerdere, pas de jassen en retourneer de niet passende modellen kosteloos.