Filters
Prijs
-

Kwartetspel

Op het puntje van de stoel, kan uw kind niet wachten tot het aan de beurt is: kwartet! Het blijft een van de favoriete kaartspellen voor kinderen. Kwartetten zorgt voor opwinding en plezier. Met het uitruilen van de kwartetkaarten leren kinderen al wat tactiek en een beetje bluffen. Dat komt later vast van pas bij andere kaartspellen. Bovendien zijn er kwartetspellen in allerlei leuke thema’s. Van paarden kwartet tot kwartetkaarten met de meiden van K3 of de vrienden van Kikker of Nijntje. U vindt deze en nog veel meer kwartetspellen bij V&D online. Altijd een leuk cadeautje voor een kinderverjaardag.

Kwartetten, voor spelenderwijs leren

Met kwartetten leren kinderen spelenderwijs van alles te weten over een bepaald onderwerp. Kijk maar eens naar de serie ‘Weetjes’ kwartetten, met onderwerpen van het menselijk lichaam tot de jungle en van vakantielanden tot sport. Deze serie heeft extra grote kaarten - lekker overzichtelijk en makkelijk vasthouden. Educatieve kwartetspellen zijn er ook voor oudere kinderen, zoals het Mees Kees meest fout gespelde woorden kwartet of het Engels spreekwoorden kwartet van Scala Leuker Leren. Practice makes perfect!

Voor een kwartetspel is altijd plek in de koffer

Aan kwartetten beleven jong en oud plezier. Bij het kwartetspel gaat het erom zoveel mogelijk setjes van vier kaarten te verzamelen, de kwartetten. Let goed op bij andere beurten en doorzie waar die laatste kaart zit, die uw kwartet compleet maakt. Wie aan het einde van het spel de meeste kwartetten heeft, wint. Zoals alle kaartspellen, is kwartet lekker compact. Dus niet alleen op een druilerige zondag, ook op een zonnige vakantie komt het kwartetspel super van pas. Uit de kast of uit de reistas.