Shopping weekend

school schoudertassen

( 47 Artikelen )

School schoudertassen

Hij kan je rug op. Die gave schoudertas voor naar school draag je comfortabel over één schouder, relaxed langs je zij of - met de band schuin over de borst - met het gewicht op de ‘onderrug’. Alle dagelijkse schoolspullen gaan gemakkelijk mee in zo’n schoudertas voor school en met zoveel mooie designs en kleuren slaagt iedereen bij V&D online.

Welke schoudertas voor school gaat het worden?

Een hippe tas willen we allemaal wel - maar het is mooi meegenomen als-ie ook praktisch is. Tassen voor naar school zijn er in diverse maten, van mooie materialen en in coole kleuren. Hoe groot hij moet zijn? Wat moet er mee? Boeken of een tablet, een etui, mobiel, portemonnee, ID… College-dictaten en syllabi? Zo’n mooie schoudertas past natuurlijk ook prima op een hogeschool of op de ‘uni’. Misschien moet er dan plek zijn voor een laptop? Check dus niet alleen de hipste merken, maar ook de maten van die nieuwe schoudertas voor naar school.

De schoudertas als schoolvoorbeeld van handig & hip

‘Veel mee’ leidt al snel tot een pittig gewicht. Gelukkig zijn dit soort tassen voorzien van een stevige, brede draagband. Soms ook gewatteerd, zoals sommige zijkanten wel eens gevoerd zijn. Zo draagt die chique/stoere schoudertas comfortabel, op straat, op de fiets of mee in het OV. En dat al die verschillende spullen krijgen een praktisch plekje in een van de ‘handy’ vakjes. Wie daar dol op is en het gewicht nóg gelijkmatiger wil verdelen, besluit misschien alsnog voor een rugtas voor naar scchool of een echte laptop rugtas. Struin gerust eens rond in ons online warenhuis, want V&D heeft een ruime keuze in rugzakken en schoudertassen voor school, in diverse prijsklassen en van de hipste merken.

Cool en degelijk voor boys & girls zijn de praktische schooltassen van Eastpak. Wat speelser zijn de schoudertassen voor meisjes van Kipling, terwijl praktische studenten prima een messenger bag van Camel active over hun schouder gooien of een Vaude schoudertas. Welke tas de postbode binnenkort bij u naar binnen slingert? U mag het zeggen, het bezorgen kost niets. En kiest u er twee dan kan er één altijd zonder probleem weer retour.