1 | 1
Filters
Prijs
-

Schoolrugzakken

De laatste designs, coole kleuren en prachtige prints - schoolrugzakken zijn meer dan functioneel. Met hun schoolspullen veilig opgeborgen in een nieuwe rugtas gaan uw kids altijd hip over straat. Hebt u zo’n tas wel eens opgetild? Dat weegt soms een paar kilo! Onvoorstelbaar. Wel zo fijn dat een goeie schoolrugtas het gewicht comfortabel verdeeld over de schouders. Of op het rekje van de oma- of opafiets. Nou ja, tot aan het schoolplein dan. Uw kinderen komen cool voor de dag met de nieuwste rugtassen van VD.nl.

Opvallende rugzakken voor naar school en college

Een kinderrugzak is handig voor naar de basisschool en natuurlijk vindt u er met Disney cartoons in onze collectie. Wie gaat voor ‘lief’ moet eens kijken bij Kidzroom en mag het grappig dan is een zak van Pick & Pack echt iets voor uw kind. Richting de ‘middelbare’ mag het wel stoerder en wil je meer ruimte. En ook studenten houden graag hun handen vrij onderweg naar een volgend college of practicum. Logisch: je slingert een rugtas zo om je schouder en wie de twee brede banden gebruikt draagt zelfs de zwaarste rugzak nog comfortabel, zonder dat-ie z’n rug overbodig belast. V&D is van alle markten en merken thuis: van ‘Off the wall’ Vans tot Superdry uit Japan en van de amerikaanse Tommy Hilfiger en Eastpak tot het coole Fjallraven uit Zweden.

Van mini rugzak tot laptop rugzak - even praktisch als prachtig

Vaak heeft de rugzak verschillende handige opbergvakken - aan de buitenkant en soms ook binnenin. Zo is alles wat direct nodig is onder handbereik en blijven kostbare items veilig achter de rits. Want wat moet er niet allemaal mee tegenwoordig? Etui, rekenmachine, portemonnee met ID? Al snel een mobieltje en/of tablet. En voor u weet gaat de laptop al mee. Voor dat laatste biedt Enrico Benetti zeker de nodige keuze, maar kijk zeker ook even bij onze Laptop rugzakken. U koopt een nieuwe rugtas voor naar school heel gemakkelijk bij V&D, dankzij een ruim assortiment grappige, stoere en praktische schoolrugzakken op VD.nl.