0 Artikelen

Puzzel accessoires

Wie soms met tot wel 3000 stukjes puzzelt, is daar natuurlijk niet één-twee-drie mee klaar. Puzzelen doet u voor uw plezier en haast is daarbij een slechte raadgever. Toch neemt zo’n grote puzzel al snel zijn maximale plek in op tafel - zeker als u zoals velen bij de randen begint. Een Puzzelbord of Puzzelmat om uw legpuzzel op te bergen, brengt dan uitkomst. Wilt u een legpuzzel tot 1000 stukjes handig opbergen dan biedt Jumbo vier oplossingen.

Jumbo Portapuzzle opbergsystemen

Met het Portapuzzle Puzzelbord biedt Jumbo de puzzelaar een prima anti-slip ondergrond voor uw hobby en u legt uw werk er gemakkelijk mee weg - klaar voor een vervolg op een later tijdstip. De Portapuzzle Standaard betreft een bord met extra’s: klapt u hem open dan kunt u op de zijkanten alvast kleuren verzamelen - klap hem dicht en u neemt hem gemakkelijk overal mee naartoe. Echt maximaal comfort beleeft u aan de Portapuzzle Deluxe. Aan de buitenkant voorzien van kunstleer, rits u deze eenvoudig dicht en neemt u hem aan het handvat zó mee; plat of rechtop, uw puzzelstukjes blijven perfect op hun plaats. Grotere puzzels bergt u compact op met een puzzelrol. Puzzle & Roll van Jumbo zijn er van 500 tot 1500 stukjes en van 1500 tot 3000 stukjes. V&D biedt u ook keuze uit andere oprolsystemen voor legpuzzels.

Legpuzzels plakken en puzzelstukjes sorteren

Wilt u uw kunstwerk na al die uren plezier bewaren? Ravensburger Puzzel conserver permanent is een speciale lijm waarmee u puzzels van groot formaat vastplakt. U volgt de stanslijnen van de puzzel en dan is het een kwestie van geduld. Na een droogtijd van een uur is de conserver geheel kleurloos opgedroogd. Er is ook een Jumbo puzzellijm en deze fabrikant biedt ook een handige puzzelsoorteerder. Handige hulpmiddelen voor uw puzzelhobby vindt u in het warenhuis van V&D online.