0 Artikelen

Kinderpuzzels

Het puntje van de tong steekt uit haar mond, super geconcentreerd zit uw kind of kleinkind op haar knietjes aan de salontafel - of op een stoel aan de grote tafel. De puzzeldoos staat open, deksel omhoog als voorbeeld, puzzelstukjes nog wijd verspreid. Hoeveel? Een kinderpuzzel met 12 stukjes kan al een uitdaging vormen. Maar het levert altijd een prachtig resultaat op. Daarom zijn kinderpuzzels al vanaf jonge leeftijd zo populair. Disney figuren, Thomas de Trein, Woezel en Pip, Bob de Bouwer… kinderen puzzelen ze hun favoriete ‘karakters’ graag bij elkaar. Heerlijk toch, dat er ook dozen zijn met 2 puzzels of 3-in-1 puzzeldozen? Of neem de 4-in-1 Cars puzzel van Ravensburger met 12, 16, 20 én 24 puzzelstukjes, voor steeds knapper puzzelplezier.

Kinderpuzzels van 2 tot 200 stukjes

Op de speelgoedafdeling van V&D koopt u online kinderpuzzels van 2 tot 200 stukjes van bekende kwaliteitsmerken als Ravensburger, Jumbo en Castorland en nog veel meer. Er zijn al puzzels voor kinderen vanaf 2 jaar: Jumbo én Ravensburger noemen die Mijn eerste puzzel of ‘My first puzzle’ - deze puzzels met extra dikke stukjes zijn er met 2 stukjes, of met een oplopend aantal stukjes. Sommige van deze kinderpuzzels zijn nog niet rechthoekig - uw kleintje klikt dan met puzzelstukjes een mooie vorm in elkaar: een lieve Pieter Konijn of een stoere Lightning McQueen van Cars bijvoorbeeld. Kijk bij het uitkiezen van puzzels goed naar wat u kindje al aankan en waar het een uitdaging in vindt - op de dozen staat bovendien een leeftijdsindicatie.

Extra grote puzzels of extra grote XXL puzzelstukjes?

Maakt uw kindje graag een (extra) grote puzzel? Kijk dan eens naar de Castorland Maxi Puzzels: sprookjes, dieren, vrolijke voertuigen - u vindt deze ‘Extra Big’ puzzels met 12, 20, 40 puzzelstukjes. Ook Ravensburger heeft XXL kinderpuzzels met tot wel 150 grotere stukjes van Dino’s, Dori en een gedetailleerde kaart van Nederland als puzzel. Daar steekt uw kleine zeker wat van op! Wie echt mega-grote puzzels zoekt, kijkt overigens even bij de Vloerpuzzels op de online winkelvloer van V&D.

Clementoni laat kinderpuzzels tot leven komen

Veel kinderpuzzels zijn precies goed afgestemd op de leeftijd van uw kind, o.a. met het predicaat ‘premium puzzle - perfect age fit’. En op hun interessegebied: een 100 stukjes puzzel Secret Life of Pets past mooi bij 6+, terwijl een kind van 8+ een 200 stukjes puzzel van Despicable ME3 vast geweldig vindt. Is uw kleine prinsesje fan van Frozen dan vindt u daarvan bij V&D voor een passende puzzel van 3+ tot 8+.

Clementoni voegt iets bijzonders toe aan zijn Frozen puzzels van 60 en 104 stukjes: is de puzzel klaar, download dan de app en richt uw tablet op de puzzel: uw kind ziet de karakters tot leven komen! Het kan ook de achterkant kan veranderen, verhalen ontdekken achter de de karakters, nog eens 8 digitale puzzels maken en de afbeelding met digitale stickers bewerken aan haar eigen smaak. Hoe cool is dat?

V&D heeft een online warenhuis vol met ijzig mooie producten van Frozen - ontdek ze allemaal.