0 Artikelen

Happy Cube

Wie wordt daar nou niet vrolijk van? De klassieke kubus puzzels van vroeger zijn weer helemaal terug. Voor elke leeftijd zijn er nu die zachte kleurrijke kubus-zijden die maar op één manier in elkaar passen. Sterren op de doos geven aan welke moeilijkheidsgraad u van deze 3D puzzels mag verwachten. In de verschillende dozen vindt u naast de bijzondere Happy Cube vlakjes ook opdrachtkaarten. En lukt het een keer niet? Don’t worry - be happy!

Happy Cube voor alle leeftijden

Speciaal voor de jongste slimmeriken - vanaf 3 jaar - heeft V&D de SMART Cubes van Happy in het assortiment. De Cube box bevat 6 puzzels, 15 opdrachtkaarten met 30 puzzels op 4 niveaus. In tegenstelling tot de andere dozen, bevat deze set maar 2 verschillende vormen zijkanten. Spelenderwijs zet uw peuter zijn eerste stapjes naar een flexibel verstand.

Worden de kinderen wat groter dan kunnen ze blokjes aan met meer variatie in de zijkanten: bij de Happy Cube XL puzzels zijn ze net als de Smart 5x5 cm én geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Ze kunnen in het platte vlak én als kubus in elkaar en zelfs gecombineerd tot complete ‘kubuswoningen’. 6 kleuren puzzels die allemaal verwijzen naar een wereldstad.

Of zit de uitdaging nu juiste in het in elkaar friemelen van de Happy MICRO Cube? Ondertussen is uw kindje misschien al ‘gepromoveerd’ van de smart start set naar de Happy Cube JUNIOR club; deze kent puzzelstukjes in alleen blauw en groen met leuke figuurtjes op de zijde en is met vier moeilijkheidsgraden geschikt voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Of bent u samen in bijna alle kleuren van de regenboog aan de slag met Happy Cube ORIGINAL, ook vanaf 5 jaar. Kortom, jonge kinderen met een flexibel brein beleven eindeloos veel plezier met het in elkaar passen van die zachte schuimkubussen. Oefent u met hen mee of start u direct toe aan ‘the next level’...?

3D kubus-puzzels voor Pro en Experts

Voor wie nog meer uitdaging zoekt heeft Happy Cube 3D puzzels ontwikkeld met camouflage vlekken… Spannend? De moeilijkheidsgraad neemt in ieder geval toe. Happy Cube PRO bestaat uit 6 puzzels in verschillende kleuren/niveaus op niveau 3 van 4. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. En bij ook Happy Cube EXPERT zijn de blokjes wat stoerder ‘gevlekt’, waarbij het hier om alleen om het moeilijkste niveau gaat (4/4) voor kinderen van 9 tot 99 jaar. Wij komen er rond voor uit - de juiste kubus kiezen is al een hele puzzel. Maar wel een waar u vrolijk van wordt.

Uw Happy Cubes weer lekker schoon? Ze mogen gewoon op 30 gr in de wasmachine (liefst in een waszakje).