0 Artikelen

4D Puzzels

Lengte, breedte, hoogte. Dat zijn drie ‘dimensies’ die de meeste mensen kennen. We kennen ‘driedimensionaal’ bijvoorbeeld van speciale 3D brillen, waarmee we ‘diepte’ kunnen zien. Of - spectaculairder - waarmee objecten in een film plotseling haast tastbaar dichtbij komen. Over de vierde dimensie bestaan uiteenlopende ideeën. Een bioscoop in 4D voegt bijvoorbeeld beweging toe, of trakteert de bezoekers op rook of een plens water. Voor anderen heeft de vierde dimensie een spirituele betekenis - intuïtie, zaken van het hart… Bij V&D online houden we de voeten aan de grond, met ons assortiment 4D puzzels.

4D = puzzelen door de tijd

Cityscape brengt een hele serie 4D puzzels van allerlei grote steden ter wereld. Dit betreft driedimensionale puzzels waaraan het element ‘tijd’ is toegevoegd. 4D puzzelen komt erop neer dat u een stad opbouwt in drie lagen, zo volgt u de stad door de tijd heen. De onderste laag is de oudste laag, daarna zie u de stad in de moderne tijd verrijzen en tot slot voegt u de unieke gebouwen van de stad toe.

Van 4D mini-city tot het land van Game of Thrones

Van Arena tot Opera House en van Tour Eiffel tot het Winterpaleis. Cityscape 4D puzzeldozen nemen u mee door de geschiedenis van het oude Rome tot het verre Sydney en van modestad Parijs tot de tsaren in Sint Petersburg. En dat is nog maar een greep uit het assortiment dat u vindt in het online warenhuis van V&D. Vierdimensionaal puzzelen met Cityscape houdt u wel even bezig. Ga maar na, de dozen bevatten wel ca 900-1400 stukjes. Hebt u minder plaats of tijd? Kies dan voor de 4D mini-city puzzels; met een kleine 200 stukjes puzzelt u de stadsgeschiedenis sneller bij elkaar. En wilt u echt los van deze wereld? Cityscape ontwikkelde een paar fantastische 4D puzzels van Game of Thrones die tot maar liefst ca 1500 stukjes tellen. Hoe zal die geschiedenis aflopen?

Langs welke dimensie u ook besluit - rechtlijning, holistisch of misschien wel met uw hart - voor Legpuzzels, 3D puzzels of 4D puzzels slaagt u altijd bij V&D online.