Pagina 1 | 4

3D puzzels

Ooit dacht men dat de aarde vlak was. Wie niet oppaste, zeilde er zó vanaf… Sinds Columbus overstak naar Amerika weten we wel beter. De aarde is rond en dus driedimensionaal. Puzzels legde men oorspronkelijk ook alleen vlak op tafel. Tegenwoordig genieten steeds meer mensen van 3D puzzels. Voor jong en oud vindt u 3D puzzels van Ravensburger en andere topmerken bij V&D online. In tegenstelling tot een gewone legpuzzels, speelt de volgorde waarin u de stukjes plaatst een nogal belangrijke rol. Kunt u een stukje niet aanleggen dan valt het immers uit de lucht! 3D puzzels bouwt u van onder af aan op. Van Ravensburger zijn er 3D puzzels met de bekende iconen van grote steden: met ongeveer 1000 stukjes bouwt u een 3D Big Ben, of Vrijheidsbeeld in 3D. En ook de Toren van Pisa bouwt u al vanaf de basis schuin op. Met veel stukjes of als lekker goedkope 3D puzzel van 13 stukjes voor kinderen, voor nog geen tientje.

Driedimensionaal puzzelen met schone handen

Voor driedimensionaal puzzelen maakt u gebruik van stevige plastic stukjes, die precies in elkaar passen. Sommige stukjes zijn plat, andere gebogen of zelfs opbouwbaar. U bouwt er zonder lijm een indrukwekkend bouwwerk mee. Prachtig voor in uw kamer op de slaapkamer van uw kinderen. En kiest u een ‘Night Edition’ dan zit daar bovendien een gaaf led lampje in. Jongere kinderen leren in de hoogte puzzelen met een 3D Disney kasteel, Cars character of mooie puzzels van Cubic. Voor wat oudere jongens en meisjes valt er naast gebouwen of schepen nog meer ‘fun’ te beleven aan puzzelen in drie dimensies. Kijk maar eens naar die maffe 3D Gymschoen of VW Hippy Camperbus in 3D. En iedereen vindt wel een gave 3D Crystal puzzle waarmee u schitterende, transparante kunstwerken in elkaar zet met doorzichtige, gekleurde puzzelstukjes voor diverse 3D objecten. Van Nijntje voor uw kleintje tot doodshoofd voor u zelf of uw puber.

Met Wrebbit 3D puzzels de hoogte in

De 3D puzzeldozen van Ravensburger bevatten tussen de ca 50 tot 325 stukjes. Wrebbit 3D puzzels brengen uw architectonische hoogstandjes naar een ‘next level’. Deze fabrikant start met de Urbania 3D puzzelserie met 285 stukjes, maar dat loopt via de driedimensionale puzzel van de Space Shuttle Orbiter met 435 stukjes als snel op naar 3D puzzeldozen tot bijna 1000 stukjes. Van het complete, nieuwe World Trade Center in NY en schitterende ‘landmarks’ in andere grote steden tot de fantasiewereld van Harry Potter’s Zweinstein in 3D; u ontdekt steeds meer geweldige puzzeluitdagingen. Legpuzzels, 3D of zelfs 4D puzzels, u slaagt altijd bij V&D online.