Bebies First

Bebies First Kindermatras 70x150 cm

49.89

Beschrijving

Je gunt je kindje toch alle comfort die je hem/haar kan bieden? Dan is dit Juniormatras van Bebies First een goede keuze!

Het Juniormatras is gemaakt van een kwalitatief hoog polyether schuim, wat je kindje de ondersteuning geeft die hij/zij nodig heeft.
Een matras van polyether is ook nog eens duurzaam. Daar bovenop komt nog dat het ook een goed ligcomfort biedt voor je kleintje.

(TIP: Hoe hoger de SG-waarde, hoe steviger en duurzamer het matras is)

Gebruik dit matras in één van onze superleuke Junior bedden met de afmetingen L 150 cm x B 70 cm!

 

Eigenschappen:

  • Lengte 150 cm x Breedte 70 cm x Hoogte 10 cm
  • Duurzaam
  • SG25

 

Wat is Polyether schuim nu precies?

Polyether schuim wordt gemaakt met veel of juist weinig lucht. De hoeveelheid lucht beïnvloedt de stevigheid en duurzaamheid van het matras.

De SG-waarde wordt bepaald door de verhoudingen van de lucht en het schuim.
Als de SG-waarde omhoog gaat, is er minder lucht gebruikt in het matras. Dit houdt dus ook meteen in dat het matras duurzamer en steviger is.

Meer Minder

Specificaties
EAN 8719497223985
Productnummer 9914

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".