Shopping Weekend
Filters
Merk
Prijs
-

Alles is familie

Bij V&D vind je alles om je familie te verrassen. Van baby- en kinderkleding tot speelgoed, spellen en schoolspullen. Zelfs voor je kat, konijn, cavia, vogel of ander klein huisdier ben je bij V&D aan het juiste adres.

Modieus van box tot en met basisschool

Krijg je binnenkort een kleinkind of bent je zelf zwanger? Geweldig nieuws! Als fan van de familie wil V&D je daarmee van harte feliciteren. Voor pasgeborenen vind je in ons warenhuis op het web de prachtigste geschenken voor een dierbare herinnering. V&D heeft ook een groot assortiment babyproducten. Van schattige box-pakjes, snoezige setjes en stoere shirts tot babyspeelgoed voor verschillende fases. En V&D is er niet alleen voor de baby’s en dreumesen, maar ook voor als je (klein)kind al loopt of wellicht al naar school gaat. Hippe regenlaarzen, stoere spijkerbroeken, functionele jassen en nog veel meer. Zo gaat jouw (klein)kind altijd volgens de laatste mode over straat.

Schoolcampus - alles kids!

Met de schoolcampus zet V&D een traditie voort. Hier vind je alles wat jouw schoolgaande (klein)kind nodig heeft. Blitse agenda’s, kaftpapier met een cool design, etuis in alle soorten en maten en niet te vergeten schooltassen. Vroeger kraakten de nieuwe, lege schriften - tegenwoordig zijn er werkboeken voor alle vakken. En die moeten vol! In de schoolcampus tref je van alles aan voor schrijven, rekenen en tekenen. Voor op school en thuis. Van pen tot muis. Gewoonweg te veel om op te noemen. Dus twijfel niet, kijk, klik en bestel simpel en snel jou