1 | 1
Filters
Merk
Prijs
-
29.95
29.95
15%
17.99 15.29

Alles is familie

Bij V&D vind je alles om je familie te verrassen. Van baby- en kinderkleding tot speelgoed, spellen en schoolspullen. Zelfs voor je kat, konijn, cavia, vogel of ander klein huisdier ben je bij V&D aan het juiste adres.

Modieus van box tot en met basisschool

Krijg je binnenkort een kleinkind of bent je zelf zwanger? Geweldig nieuws! Als fan van de familie wil V&D je daarmee van harte feliciteren. Voor pasgeborenen vind je in ons warenhuis op het web de prachtigste geschenken voor een dierbare herinnering. V&D heeft ook een groot assortiment babyproducten. Van schattige box-pakjes, snoezige setjes en stoere shirts tot babyspeelgoed voor verschillende fases. En V&D is er niet alleen voor de baby’s en dreumesen, maar ook voor als je (klein)kind al loopt of wellicht al naar school gaat. Hippe regenlaarzen, stoere spijkerbroeken, functionele jassen en nog veel meer. Zo gaat jouw (klein)kind altijd volgens de laatste mode over straat.

Schoolcampus - alles kids!

Met de schoolcampus zet V&D een traditie voort. Hier vind je alles wat jouw schoolgaande (klein)kind nodig heeft. Blitse agenda’s, kaftpapier met een cool design, etuis in alle soorten en maten en niet te vergeten schooltassen. Vroeger kraakten de nieuwe, lege schriften - tegenwoordig zijn er werkboeken voor alle vakken. En die moeten vol! In de schoolcampus tref je van alles aan voor schrijven, rekenen en tekenen. Voor op school en thuis. Van pen tot muis. Gewoonweg te veel om op te noemen. Dus twijfel niet, kijk, klik en bestel simpel en snel jouw schoolspullen bij vd.nl.

Verwen je viervoeters bij V&D

Natuurlijk zijn we je favoriete viervoeter of twee-poter bij V&D niet vergeten. Een nieuwe riem nodig of is het voer op? Bij V&D bestel je al je dierbenodigheden eenvoudig online en geeft onze leverancier die netjes bij jouw thuis af. Nooit meer sjouwen met zware zakken voer of kattengrit. En gratis bij bestellingen vanaf 20.- Dan klikt je er toch meteen zo’n leuk speeltje bij?

Spellen en puzzels voor de hele familie

Een avond niks op TV of wil je gewoon echt even wat tijd voor elkaar? Kijk dan eens bij ons uitgebreide assortiment spellen. Van de alom bekende spellen, zoals Monopoly, Scrabble, Stratego en Trivial Pursuit tot de nieuwste spellen als Catan, Wie is de Mol? en het hilarische 30 Seconds. Je (klein)kind spelenderwijs wat leren doet je met onze educatieve spellen. Of bind je de strijd aan met een van die bizarre breinbrekers. Meer fan van puzzelen? Voor elke puzzelaar heeft V&D wel een uitdaging. Van legpuzzel tot 3D en van hanteerbare XXL stukjes tot een mega-puzzel met meer dan 40.000 stukjes. Durf je dat aan?