op=op

Reer

REER IP babyphone voor smartphone

89.99 79.99 je bespaart 10.00 (11%)

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis


Beschrijving

Babyfoon met smartfone bediening

Het is onmogelijk om continue bij uw kind te blijven maar soms wil je wel gewoon weten of alles goed gaat. Een babyfoon met camera is hierbij de uitkomst maar deze zijn vaak erg duur en je moet ook een monitor meenemen. Nu is dit niet meer nodig met de HD IP camera van REER. 

Beveiligde verbinding met IP-technologie 

Dankzij de digitale transmissie met IP-technologie hebt u overal ter wereld beveiligde toegang tot uw BabyCam. Alle gegevens worden gecodeerd en verzonden naar uw mobiele apparaat. Met de unieke camera-ID en een wachtwoord van uw keuze worden uw gegevens beschermd tegen derden. Dankzij de IP-technologie zijn er geen beperkingen aan het bereik van de babyfoon en geniet u van een duidelijke verbinding wanneer uw mobiele apparaat ontvangst heeft.

Eenvoudige installatie met een gratis app 

Om uw mobiele apparaat te gebruiken als oudereenheid voor de IP BabyCam, moet u eerst de gratis app downloaden in de App Store of GooglePlay, afhankelijk van uw besturingssysteem. U kunt de IPCam in slechts een paar klikken koppelen aan uw apparaat en vervolgens de connectie starten. U kunt ook meerdere camera's aan uw smartphone koppelen. De camera kan de gegevens naar meerdere mobiele apparaten verzenden. Op deze manier kunnen grootouders bijvoorbeeld ook een oogje houden op uw kind terwijl het goed slaapt. De app kan worden gebruikt met smartphones en tablets.

Laag stralingsniveau dankzij beweging en ruisactivering 

De verzending kan beginnen zodra de app op uw apparaat is geactiveerd en de IPCam is ingeschakeld. De verzending start, maar wordt niet continue uitgevoerd. Als de camera geen activiteit detecteert, schakelt de IPCam over naar de stand-by modus. Zodra uw kind beweegt of de camera geluid detecteert, wordt het automatisch ingeschakeld en worden afbeeldingen naar uw smartphone verzonden. Ze worden als pushmeldingen naar uw telefoon gestuurd. U kunt het ruisniveau aanpassen waarop de camera moet gaan zenden.

Kristalheldere beeld- en videotransmissie en opname dankzij HD-resolutie 

De IP BabyCam heeft een high-definition camera en biedt een kristalheldere beeld- en videotransmissie. U kunt de naar uw telefoon verzonden beelden opslaan en deze op elk gewenst moment openen. Als u uw kind goed in de gaten wilt houden, kunt u het beeld vergroten met 4x digitale zoomlens (bestuurbaar via de app) om nog meer details te bekijken.

Kalmeren van uw kind met de tweeweg intercomfunctie 

Het vertrouwde geluid van de stem van een ouder kalmeert vaak een baby. Dankzij de geïntegreerde luidspreker die in de IP BabyCam kunt u de app gebruiken om rechtstreeks met uw kind te praten. Hiermee kunt u uw kind kalmeren vanuit de woonkamer of op weg naar de kinderkamer.

Houd uw kind in de gaten in het donker met de automatische nachtzichtfunctie

De IP BabyCam maakt gebruik van infraroodtechnologie om een ​​beeldkwaliteit van hoge kwaliteit te voorzien, zelfs als het donker is in de kamer van uw kind. Hiermee kunt u zien of uw kind daadwerkelijk slaapt of wakker is in het bed. Schakelen tussen de dag- en nachtweergavefunctie gebeurt automatisch.

Nauwkeurige installatie voor perfect zicht met een praktisch kogelgewricht en een muurbevestiging

Het flexibele draaibare en kantelbare kogelgewricht van de camera geeft het een gezichtsveld van 110 °. Met dit panoramische uitzicht kunt u de hele kamer zien en uw kind altijd in het zicht houden. Dankzij de magnetische basis en muurbevestiging kan de IPCam eenvoudig op een muur of aan het plafond worden geïnstalleerd of aan een tafel worden bevestigd.

Productdetails: 
  • digitale transmissie
  • IP-technologie onbeperkt bereik directe verzending naar uw mobiele apparaat eenvoudige en snelle installatie via App (gratis app beschikbaar in de AppStore of GooglePlay) compatibel met smartphones en tablets,
  • instelbare beweging en geluidsgevoeligheid
  • HD-camera met hoge resolutie voor kristalhelder beeld en videotransmissie
  • automatische nachtzichtfunctie
  • tweeweg audio-intercomfunctie
  • 4x digitale zoom via App
  • beeld- en video-opname incl.
  • muurbevestiging

inhoud:
1x IP BabyCam, 1x USB-voeding, 1x USB-laadkabel, adapter voor wandmontage

Specificaties
EAN 4013283803004
Productnummer 292410190

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".