op=op

Reer

Reer Care&Talk 2in1 Babyfoon & walkie-talkie!

159.95 149.95 je bespaart 10.00 (6%)

Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, volgende werkdag in huis


Beschrijving

Care & Talk van Reer | babyfoon en walkie talkie

De Care& Talk biedt 18 storingsvrije babyfoonkanalen. Dankzij het bereik van 5 km kunt u uw baby gemakkelijk vanuit de tuin of vanaf het terras monitoren. U kunt de Care & Talk ook gebruiken als een volledig functionele walkie talkie met 8 radiozenders. Een uitstekend speelgoed voor oudere kinderen.

Dankzij de intelligente ruisactiveringsfunctie (VOX) wordt er alleen een verbinding tot stand gebracht tussen de apparaten als de baby geluid maakt. Als uw kind goed slaapt, schakelt de babyfoon automatisch over naar de standby-modus. Bovendien kan de babyeenheid worden omgeschakeld naar de ECO-modus. Dit vermindert de straling die door het apparaat wordt geproduceerd, zolang de babyfoon in de standby-modus staat. Deze producteigenschappen minimaliseren niet alleen het energieverbruik van de babyfoon, maar verminderen ook de straling die het afgeeft.

U kunt de babyunit van de Care& Talk-babyfoon aansluiten op een kabelmicrofoon. U kunt het vastmaken aan het kinderbed met behulp van de meegeleverde kabelclip. Omdat de microfoon zo dicht bij uw baby zit, detecteert deze zelfs de stilste geluiden. Dankzij de lange kabel van de microfoon kan de babyunit verder van uw kind worden geplaatst, waardoor de blootstelling aan straling tot 90% wordt beperkt. U kunt de microfoongevoeligheid zo nodig aanpassen.

Met batterijvoeding kan de ouderunit onafhankelijk van een vaste stroombron worden gebruikt. Met een bereik van maximaal 5 km biedt de Care& Talk u de mogelijkheid om vrij door uw huis en tuin te bewegen. Zodra u het bereik overschrijdt en de betrouwbare werking van het apparaat niet langer kan worden gegarandeerd, zal de babyfoon u akoestisch en visueel signalen geven. Met het handige ontwerp en de riemclip kunt u de ouderunit gemakkelijk aan uw kleding bevestigen. Op deze manier kunt u uw handen vrij houden en uw babyfoon binnen handbereik houden.

De Care& Talk-babyunit is uitgerust met een praktisch nachtlampje dat uw kind helpt in slaap te vallen. Het zachte licht kalmeert uw kind en helpt hem of haar in slaap te vallen met een gevoel van veiligheid. Het geïntegreerde nachtlampje biedt precies de hoeveelheid licht die nodig is, zodat uw kind niet bang hoeft te zijn in het donker, zonder de kostbare slaap te verstoren.

De baby- en ouderunits kunnen worden gevoed met batterijen, wat betekent dat ze onafhankelijk van andere stroombronnen kunnen worden gebruikt. De batterijen kunnen worden opgeladen met de meegeleverde oplader. U kunt de babyfoon zelfs tijdens het opladen gebruiken.

De babyfoon is uitgerust met een verlicht LCD-scherm en ruisniveau-display, dat u snel en gemakkelijk de belangrijkste informatie zal geven. Het LCD-scherm geeft informatie over: Aansluiting en batterijstatus, geactiveerde intercomfunctie, VOX-functie, bereikregelingstatus en nog veel meer. Vooral belangrijk: wanneer de babyfoon ruis detecteert, wordt deze weergegeven op het ruisniveau-display. Op deze manier bent u op de hoogte van de activiteit van al uw kinderen, zelfs als achtergrondgeluid het moeilijk maakt om de geluidsoverdracht te horen.

Het vertrouwde geluid van de stem van een ouder kalmeert vaak een baby. Dankzij de luidspreker die is geïntegreerd in de babyunit, kunt u rechtstreeks met uw kind praten. Hiermee kunt u uw kind kalmeren vanuit de woonkamer of op weg naar de kinderkamer.

Productdetails:
- 2-in-1: audio-babyfoon en walkie-talkie
- 18 ongestoorde kanalen voor het monitoren van baby's (babyfoon) en 8 radiokanalen (walkie talkie)
- bereik tot 5 km
- ECO-modus: lage straling en energiebesparing
- VOX-functie: intelligente automatische omschakeling
- bereikregeling optisch / akoestisch
- instelbare geluidsgevoeligheid
- verlicht LC-display
- oplaadbare batterij met behulp van micro USB en laders
- riem clip
- geïntegreerd nachtlicht

Inhoud:
1 x kindereenheid, 1 x oudereenheid, 2 x Li-Ion-batterij, 2 x oplader, 2 x stroombron,
1 x kabelmicrofoon, 5 x kabelkabel / clip
 

Specificaties
EAN 4013283501337
Productnummer 292524320

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".