Luvion

Luvion Babyfoon Connect Set Grand Elite 3

259.00

Binnen 2-3 werkdagen in huis


Beschrijving

Wil je waar ter wereld je ook bent toch je kleintje haarscherp zien en horen? Dan kan met deze Luvion HD Wifi Babyfoon Grand Elite 3 Connect met Camera en App.

De nieuwste Grand Elite 3 Connect van Luvion biedt zekerheid voor een goed bereik, zowel thusi als on-the-go. Even bij de buurtjes borrelen? Of vanaf je werk toch even checken hoe het gaat? Via de gratis app kun je vanaf elke locatie via een privé-connectie je kindje bekijken en beluisteren.

 

Babyfoon met camera en app en wifi van topkwaliteit Deze superfijne babyfoon heeft een triple functie en kan dus op maar liefst drie manieren gebruikt worden.

Ten eerste: gewoon lekker thuis. Waarschijnlijk zul je deze optie het vaakst gebruiken. Op de bijbehorende touchscreen monitor kan je je kindje haarscherp zien en horen. Met deze optie gaat je bereik tot 300 meter in open veld.

Ten tweede: je kunt als je thuis bent gewoon diezelfde monitor gebruiken, terwijl je partner waar hij ook is gewoon mee kan kijken/luisteren via wifi of internetbundel.

Als derde en laatste optie: je kint ervoor kiezen om de normale thuismonitor niet te gebruiken en alleen via de app de camerabeelden en –geluiden te ontvangen. De connectie is beveiligd met een wachtwoord en de verbinding is 100% storingsvrij en privé. Kies zelfs voor de optie om via de app een notificatie te krijgen wanneer je kleintje wakker wordt.

LLHR Technologie Met de nieuwe Luvion Long Home Range (LLHR) technologie onderscheidt Luvion zich van de bestaande Dual Mode beeldbabyfoons met de app die nu ook te gebruiken is via je internetbundel.

Via de meegeleverde monitor heb je, ook als je helemaal offline bent, tot 300 meter afstand de mogelijkheid je kindje te observeren. Dus ook als het internet er weer eens uit ligt, je problemen hebt met je wifi verbinding, of je telefoon voor andere doeleinden wilt gebruiken. Wel zo’n fijn en veilig gevoel.

Leuke en handige opties - voor fun en zekerheid Deze kwaliteitsbabyfoon heeft dus niet alleen wereldwijd bereik via de app, maar ook een bereik van 300 meter via de meegeleverde monitor.

 • HD beeld én geluid
 • LLHR technologie – óók bij normaal thuisgebruik een bereik tot 300 meter
 • Terugspreekfunctie – op de monitor én vanaf je telefoon
 • Op afstand draaibare camera – op de monitor én op je telefoon
 • Temperatuur weergave en alarm – wel zo veilig
 • Leuke slaapliedjes om bij weg te dromen
 • Maak te gekke foto’s en filmpjes van je kleintje
 • Geluidsindicatie - handige led lampjes geven aan hoeveel geluid je kleintje maakt.
 • Zeer gevoelige beeldactivering functie – laat het beeld van de monitor zwart en laat deze activeren (“aanspringen”) bij geluid van je kindje. Wel zo fijn als je niet van teveel licht in de kamer houdt
 • Tot 4 mensen kunnen tegelijk via de smartphone meekijken (zolang ze een wachtwoord hebben)
 • De gebruiksvriendelijke Luvion Connect app is gratis beschikbaar voor iOS (Apple) en Android

 

Haarscherpe beeldkwaliteit De camera van deze Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon heeft een Full High Definition (1920 x 1080) kwaliteit, dus gegarandeerd haarscherp beeld.

In het donker zorgen de infraroodlampjes dat je je kindje net zo scherp blijft zien als in het licht.

Het beeldscherm is voorzien van een extra groot full-touch-scherm en is maar liefst 11cm breed. De monitor geeft een waarschuwing zodra de camera buiten bereik is of als de batterij bijna leeg is.


Specificaties
Productnummer 105

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".