Disney

Isofix zitverhoger - TOPO Easyfix - Toy Story

49.99

Binnen 3-5 werkdagen in huis.

Verkoop door autostoeltje


Beschrijving
Productomschrijving Algemeen

De Disney zitverhoger Topo Isofix klik je eenvoudig vast in de auto. Zodra je kindje op de zitverhoger gaat zitten zet je deze veilig vast met de standaard 3-punts autogordel. De zitverhoger zorgt ervoor dat het kindje wat hoger in de auto zit zodat het heup gedeelte van de autogordel ook goed over de heup loopt. Dit is van belang zodat je kindje een goede zitpositie heeft t.o.v. de gordel zodat deze een optimale bescherming kan bieden in het geval dat dit nodig is.

In het kort Universeel autostoeltje Groep 3 Voor kinderen van 22-36 kg Geschikt voor kinderen vanaf 125 cm tot ongeveer 10 jaar. Autostoel, type zitverhoger met isofix bevestiging. Kijkrichting kindje: met de rijrichting mee kijkend Armsteuntjes voor een goede geleiding van de heupgordel Hoes is afneembaar en met de hand te wassen 100% polyester Kleur: Grijs / Zwart Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm Een in Europa ontwikkeld en geproduceerd autostoeltje (Frankrijk) Installatie: Zitverhoger: Isofix bevestiging Kindje: 3-punts autogordel Veiligheid

Door een zitverhoger te gebruiken zorg je ervoor dat het kindje een optimale zitpositie heeft ten opzichte van de 3-punts autogordel. De zitverhoger zorgt ervoor dat het heupdeel van de autogordel ook goed over de heup van het kindje loopt (en niet bijvoorbeeld over de buik). Door het ontbreken van een rugleuning biedt een zitverhoger altijd minder goede zijwaarste bescherming.

Er wordt bij de zitverhoger een extra bandje geleverd welke je eenvoudig de diagonale autogordel bevestigt. Dit voorkomt dat de diagonale gordel vervelend tegen de nek van je kindje aan gaat zitten.

Comfort

De zitverhoger is gemaakt van hoogwaardig plastic en afgewerkt met een fraaie hoes. De hoes is voorzien van een padding dat voor het nodige comfort zorgt. De zitverhoger kan voor ouders wat hard aanvoelen, je kindje zal hier echter totaal geen last van hebben.

De bekleding is eenvoudig te verwijderen zodat deze schoongemaakt kan worden. Wij raden altijd aan om de hoes met de hand schoon te maken.

Pluspunten + Zeer eenvoudig in de auto vastzetten met isofix bevestiging + Goede zitpositie t.o.v. 3-punts autogordel + Hoes eenvoudig te verwijderen en met de hand te wassen Minpunten – Een zitverhoger biedt geen extra zijwaarste bescherming Hulp nodig bij de installatie?

Wij raden aan om altijd goed de gebruiksaanwijzing te lezen. Ben je deze kwijt? Dan kan je deze hieronder downloaden.

Meer Minder

Specificaties
Kleur TOY STORY HERO
Materiaal Plastic
EAN 3507460172676
Productnummer 222255320
Afmeting 400 x 440 x 240 mm
Extra Informatie 1 Groep 3 : van 22 tot 36 kg
Extra Informatie 2 Leeftijdsindicatie: 5 tot 12 jaar
Extra Informatie 3 Autogordel en/of Isofix bevestiging
Extra Informatie 5 Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".