Disney

Autostoel Cosmo Luxe - Groep 0/1 (0-18 KG)

89.00

Binnen 3-5 werkdagen in huis.

Verkoop door autostoeltje


Beschrijving
In het kort: Universeel Autostoeltje Groep 0/1 Groep 0+: gebruik tegen de rijrichting in tot max. 10kg (ongeveer 1 jaar) Groep 1: gebruik met de rijrichting mee vanaf 9 kg. (ongeveer 9 maanden) Leeftijdsindicatie: ongeveer van 0 tot 4 jaar Tegen de rijrichting in vervoeren van 0-10 kg Met de rijrichting mee vervoeren van 9-18 kg 5-punts intern gordeltje Verstelbare kuip Inclusief slaapstand Inclusief verkleinkussen Afneembare hoes, geschikt voor handwas op 30°C Materiaal hoes: 100% polyester Veiligheid: Getest en goedgekeurd volgens ECE R44/04 norm Een in Europa geproduceerd autostoeltje (Frankrijk) Biedt zeer goede zijwaartse bescherming Installatie: Met de 3-punts autogordel Productomschrijving

De Disney Cosmo SP is een Peuter autostoel groep 0/1.

Een groep 0/1 autostoel betekent dat het autostoeltje geschikt is voor kinderen met een gewicht van 0 tot 18 kg. Het gewicht van je kindje bepaald of dit autostoeltje geschikt is voor jouw kindje. De leeftijdsindicatie bij deze gewichtsklasse is vanaf 0 tot ongeveer 4 jaar.

De autostoel Cosmo autostoel wordt tot en met 10 kilo tegen de rijrichting in gebruikt. Vanaf 9 kilo kan het zitje ook met de rijrichting mee in de auto geplaatst worden.

Het zitje wordt eenvoudig in de auto bevestigd met behulp van de aanwezige 3-punts autogordel.

Je kindje zelf wordt vastgezet d.m.v. het interne 5-punts tuigje. Dit tuigje is eenvoudig met de hand vast te trekken.

Doordat het 5-punts tuigje een schouder onafhankelijk systeem heeft, trek je eenvoudig beide schouder delen goed vast. De gordelbeschermers op het tuigje zijn voorzien van anti-slip materiaal op de achterzijde waardoor je kindje extra beschermd wordt.

Het slotje is voorzien van een comfortabel pad en voor de allerkleinste is de stoel voorzien van een comfortabel verkleinkussen dat je eenvoudig kan verwijderen (niet standaard bij alle modellen meegeleverd).

Kantelstand

Het autostoeltje is in 5 verschillende standen te kantelen. De meest liggende stand (ook wel slaapstand genoemd), is comfortabel genoeg zodat het kindje lekker kan slapen bij lange autoritten.

Installatie van de Nania Cosmo

Zoals al aangegeven wordt de Disney Cosmo SP in de auto gemonteerd met behulp van de 3-punts autogordel. Monteer je het zitje tegen de rijrichting in, dan gaat de autogordel om het zitje heen en zet je deze eenvoudig vast met een meegeleverde klem.

Voor het monteren met de rijrichting mee loopt de autogordel tussen de kuip en de achterzijde van de autostoel. De gordel zet je vervolgens eenvoudig vast met behulp van de geïntegreerde gordelklemmen.

Instructiefilmpjes

Deze instructiefilmpjes gebruiken wij voor meerdere typen autostoeltjes. Het kan dus voorkomen dat de afbeeldingen in de film afwijken van de afbeelding in de shop.

Onderstaand filmpje laat zien hoe je het autostoeltje zowel tegen de rijrichting in, als met de rijrichting mee in de auto plaatst.

Meer Minder

Specificaties
Kleur FROZEN
Materiaal Plastic
EAN 3507460029666
Productnummer 206953770
Afmeting 540 x 470 x 620 mm
Extra Informatie 1 Groep 0+ en 1 : tot 18 kg
Extra Informatie 2 Leeftijdsindicatie: 0 tot 4 jaar
Extra Informatie 3 Autogordel bevestiging
Extra Informatie 5 getest en goedgekeurd volgens de ECE R44/04 norm

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".