Little Dutch

Little Dutch Commodemandje klein Pure Ochre

19.90

Binnen 5-7 werkdagen in huis.


Beschrijving
Geen rondslingerende luiers, tubes en flesjes meer: met dit commodemandje van Little Dutch blijft de commode mooi opgeruimd en georganiseerd! De commodemand van Little Dutch is prachtig afgewerkt en biedt een opbergplek aan alle producten die je dagelijks nodig hebt om je baby te verzorgen. Met het stoere leren label en de zachte jersey stof is het een mooi accessoire in iedere babykamer.
Meer Minder

Specificaties
Geenrondslingerendeluiers,tubesenflesjesmeer metditcommodemandjevanLittleDutchblijftdecommodemooiopgeruimdengeorganiseerd!DecommodemandvanLittleDutchisprachtigafgewerktenbiedteenopbergplekaanalleproductendiejedagelijksnodighebtomjebabyteverzorgen.Methetstoerelerenlabelendezachtejerseystofisheteenmooiaccessoireiniederebabykamer.
Kleur Oker
Materiaal 70% katoen/30% polyester
EAN 8719638746021
Productnummer 1274

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".