op=op

Mill

mill - 1500W olieradiator,WIFI

264.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis


Beschrijving
Om het leven van de mensen echt handig te maken, bieden wij nu volledig WiFi-geïntegreerde olieradiator, waar de heaters met een druk op de knop op uw Millheat App kunnen worden bediend. Met behulp van de App kunt u verschillende locaties (huis, garage, vakantiehuisje, enz.) en zoveel mogelijk heaters controleren. De App is gratis en er zijn geen verborgen kosten. Zoek naar "Millheat" in Google Play en in de Appstore.

Mill AB-H1500WIFI houdt slaapkamers en uw keuken verwarmd. Het heeft een totaal vermogen van 1500W. Aanbevolen grootte van de kamer: tot 24 m2

Geïntegreerde WIFI

De olieradiator heeft een geïntegreerde WiFi-module. Dit betekent dat er geen hub nodig is of dat de thermostaat verandert. De heater verbindt zich direct met uw WiFi-netwerk. Zorg ervoor dat uw WiFi-router voldoende capaciteit heeft voor het aantal actieve apparaten die zijn aangesloten op uw thuisnetwerk.

De Millheat app biedt u de mogelijkheid om uw heaters overal ter wereld te bedienen, met een druk op de knop. Vertel gewoon de app uw normale planning en het zal de temperatuur automatisch voor u aanpassen, waardoor uw leven gemakkelijk en comfortabel wordt. De app is zodanig opgebouwd dat elke verwarming die geïnstalleerd zijn, verbonden zijn met een huis en een specifieke kamer. Een kamer kan bestaan uit een of meerdere heaters.

Features

Controleer al uw heaters op meerdere locaties (huis, garage, vakantiehuis, enz.), Allemaal binnen de Millheat app. U kunt al uw heaters via dezelfde gebruiker bedienen, ongeacht waar de heaters zich bevinden.
Wekelijkse programma's instellen met verschillende voorgeprogrammeerde programma's (Comfort, Sleep en Away)
Stel de individuele temperatuur in voor de 3 verschillende programma's in elke kamer
Verander de ingestelde programma's voor het hele huis, een specifieke kamer of een specifieke verwarming. Het is niet nodig om uw programma te bewerken als u een keer eerder thuis komt dan normaal.
Schakel de vakantiemodus in om energie te besparen terwijl u weg bent. De app verhoogt automatisch de temperatuur in uw huis voordat u thuis komt.
Deel uw huis met andere familieleden, waardoor de controle makkelijk is
"Open raam" functie die de verwarming automatisch uitzet als de temperatuursensoren een plotselinge daling in de temperatuur registreert. De verwarming start na 10 minuten automatisch weer automatisch.
Systeem vereisten:

App naam: Millheat
WiFi-specificaties: 802.11b / g
IOS: Versie 8 en nieuwer
Android: Versie 4.2 en nieuwer

Belangrijkste specificaties;

oppervlakte tot 24m2
1500W vermogen
Mill Heat Boost Technology voor snelle warmte distributie
prachtig design
omvalbeveiliging (hij schakelt zichzelf uit als hij omvalt)
Oververhitting beveiliging (hij schakelt zichzelf uit als hij oververhit raakt)
Makkelijk in gebruik
Aluminium voor extra kwaliteit
3 warmte settings: 800/900/1500W
Kleur: Mill White
afmeting: 34,4 * 15,0 * 65,6 cm (lengte * diepte * hoogte)


Specificaties
EAN 7090019822383
Productnummer 399

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".