Smart Home Beveiliging

Smartsiren start Alarmsysteem

93.00 69.00 je bespaart 24.00 (26%)

Binnen 1-2 werkdagen in huis.


Beschrijving
Smartsiren is ons slim en makkelijk draadloos alarmsysteem. Dit systeem is erg makkelijk te installeren en te gebruiken, heeft geen abonnementskosten en is een must voor elke woning of kantoor! De thuis modus, back up batterij en ingebouwd diefstalalarm maken dit alarmsysteem bijzonder betrouwbaar. Dit systeem is uit te breiden met extra sensoren, afstandsbedieningen en onze slimme verlichting!

Waarschuwt bij inbraak
Verschillende sensoren herkennen bewegingen. Beweegt er iets terwijl niemand thuis zou moeten zijn? Dan slaat Smart Home Beveiliging alarm.

Stelt iedereen op de hoogte
Bij brand en inbraak zal er niet alleen een sirene afgaan, maar u en andere gebruikers worden gewaarschuwd. Het huis beschermen tegen brand en inbraak is makkelijker dan ooit.

Zonder abonnement
Al onze producten zijn zonder abonnement en een eenmalige aanschaf. U heeft 2 jaar garantie. Profiteer en bespaar hoge kosten.

Geschikt voor meerdere ruimtes
Het bereik van de sirene is 50 meter. Zo kun je het systeem in meerdere ruimtes gebruiken. Het systeem is natuurlijk zo aan te vullen met extra sensoren (max 24) of afstandsbedieningen (max 8).

Altijd verbonden met uw mobiel
Dit systeem stuurt u en andere gebruikers alarmmeldingen als het alarm afgaat. U ziet dan direct wat er gebeurt. U beheert en bedient het alarm eenvoudig met de app. Waar u ook bent.

Werkt draadloos op wifi
Het systeem is met wifi verbonden. Hierdoor blijft u altijd op de hoogte als er iets aan de hand is, ook als u niet thuis bent. Valt het wifi signaal weg? Het systeem blijft zijn werk doen alleen u ontvangt dan geen melding.

Afstandsbediening
Met de kleine draadloze afstandsbediening zet u het alarm in een handomdraai aan en uit. Dit kan natuurlijk ook via de app. De Afstandsbediening kunt u handig aan uw sleutelbos monteren.

Werkt met huisdieren
De sensoren in de camera en losse sensoren zijn diervriendelijk. Honden en katten worden niet gezien als inbreker. De gevoeligheid kan ingesteld worden van de bewegingsdetectie.

Snel en makkelijk te installeren
De losse sensoren werken draadloos en zijn eenvoudig te installeren. De sensoren worden geleverd met plakstrips. Binnen 30 minuten is het hele huis beveiligd. Toch uw systeem door ons laten installeren? Gebruik onze installatieservice.

Waarschuwt bij dreiging
Ontvang meldingen bij sabotagepogingen, een lege batterij, en zodra het systeem word in of uitgeschakeld. Blijf overal van op de hoogte.
Sabotage alarm
De sirene en de sensoren zijn beveiligd voor inbrekers die het systeem willen ontregelen of uitschakelen. Zodra er iets wordt ondernomen om het systeem te ontgrendelen of ontregelen. Zal de sirene klinken en ontvangen gebruikers een melding,

Reservebatterij
Zorgt voor een juiste werking ook als de stroomtoevoer wegvalt. De batterij is 300mA.

Thuis modus
Wanneer u de thuis modus activeert, zal de sirene u een bericht sturen als een sensor wordt geactiveerd en zal de rode ring gaat flitsen. Maar klinkt er geen sirene. Ideaal voor beveiliging als u zelf in huis bent.

Combineer met verlichting
Combineer Smart Siren met onze Smart Led verlichting! Laat de lampen rood knipperen bij een alarm of stel een aanwezigheidslamp in zodat het net lijkt alsof er iemand thuis is. Dieven houden niet van geluid en licht!

Werkt op standaard batterijen

De meegeleverde batterijen gaan ongeveer een jaar mee. We maken gebruik van AA, AAA en 9V batterijen. Die zijn zelf eenvoudig te vervangen.

Ingebouwde 110db sirene
Uiterst geschikt om inbrekers af te schrikken en omstanders te alarmeren. De sirene is tevens het basisstation en kan op 3 geluidsniveau’s worden ingesteld. Ook is het mogelijk om de duur van de sirene in te stellen.

Naar wens uit te breiden
Breidt het systeem uit met meer sensoren, camera’s, slimme rookmelder of onze slimme deurbel!

Link meer meerdere sirene's
Meerder sirene’s op een systeem is mogelijk. Ideaal voor de grotere ruimtes.

Hoe wordt Smart Home Beveiliging gebruikt?
Makkelijk bedienen met app en afstandsbediening
Kan eenvoudig via de app en via afstandsbediening worden ingeschakeld en uitgeschakeld. Via de app kunt u kunt toevoegen wie er gewaarschuwd moet worden bij inbraak of brand.

Jij bepaalt wie het alarm mag bedienen.
In een handomdraai geeft u gezinsleden toegang tot het alarm. Zij kunnen de app dan ook installeren en via hun eigen mobiele telefoon bedienen.

Je gegevens en alle videobeelden zijn veilig
Smartsiren en onze app werken met encryptie beveiliging op bankniveau en voldoen aan de AVG wetgeving. Niemand anders kan bij jouw wachtwoorden, camerabeelden of gegevens komen. Alle gegevens zijn optimaal beveiligd.

Hoe werkt een alarmmelding?
1. Een sensor detecteert onraad Beweging of infrarood
2. De sirene gaat af Schrik inbrekers af
3. Ingestelde gebruikers ontvangen een alarmmelding Op smartphone en/of tablet
4. Onderneem actie
Schakel hulpdiensten of buren in

Wat haalt u in huis?
1 x Smartsiren t.w.v. 49 euro
1 x Deur-/raamsensor t.w.v. 25 euro
1 x Afstandsbediening t.w.v. 19 euro
1 x Alarmsticker t.w.v. 1.95 euro
Meer Minder

Specificaties
EAN 6013725786764
Productnummer 62
Aantal snelheidsstanden 1
Bedoeld voor Universeel
Beeldscherm type 0
Auto oscillatie No
Afstandsbediening Ja
Automatisch uitschakelen yes
Bluetooth no

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".