op=op

waterkokers

( 35 Artikelen )
51%
80.00 38.95

Waterkokers

“Iedereen kan koken… water!”. Een grappig bedoelde opmerking met een kern van waarheid. Niets is immers makkelijker. Wel is de manier waarop we water koken in de loop van de tijd veranderd. Van in een pan boven een houtvuur, tot in een fluitketel op het gasfornuis. Nu al ruim 25 jaar met een elektrische waterkoker. Slim. En zuinig. Juist omdat u de hoeveelheid water makkelijk af past en zo in no time opwarmt. Eind vorige eeuw berekende men al dat het rendement van een waterkoker 90% is.

Nieuwe generatie waterkokers nog zuiniger

Met de nieuwe generatie waterkokers die u bij V&D online vindt, is het rendement alleen nog maar toegenomen. Want bij veel daarvan kiest u niet alleen de juiste hoeveelheid water, u kiest ook tot welke temperatuur u dat theewater verwarmt. Vuistregel daarbij is: hoe lichter de thee, hoe kouder het water. Groene thee zet u bijvoorbeeld op 75-80ºC, terwijl water voor zwarte thee bijna aan de kook moet zijn geweest. Waterkokers zijn praktisch voor theerituelen tot en met het 4 uur kopje soep of een snel en veilig flesje babymelk. Anti-slip voetjes en een kan die makkelijk ronddraait op het onderstel zorgen voor een veilig, eenvoudig gebruik. En vaak kan de kalkfilter van uw nieuwe waterkoker zó in de vaatwasser.

Elektrische waterkokers, een aanwinst voor uw keuken

Terwijl Nederland zich voorbereidt om ‘van het gas’ te gaan, is een design elektrische waterkoker behalve zuinig en praktisch ook gewoon schitterend om te zien. V&D biedt u een ruime keuze van de op de jaren 50 geïnspireerde serie keukenapparatuur van SMEG , in zwart, wit, roze, rood, chroom en watergroen tot en met het ‘kunststukje’ van Dolce & Gabana. Waterkokers van WMF zijn uitgevoerd in RVS Cromargan, die elke duurzaamheidstest letterlijk glansrijk doorstaan: roestvrij, glansbehouden en onbreekbaar). En met 3000W zet u bovendien razendsnel water aan de kook. De Boretti Bollitore waterkoker bevestigt dat Italianen niet alleen expressieve espresso’s zetten, maar ook stijl en gebruiksvriendelijkheid combineren voor iedereen die eenvoudig thee wil zetten.

Bekijk ons uitgebreide assortiment waterkokers bij V&D online, uw warenhuis op het web.