Shopping Weekend
0 Artikelen

SodaStream

“Water, lekker helder water. Zonder water gaat het allemaal mis.” Dit kinderliedje slaat de spijker op zijn kop. Volgens het Voedingscentrum heeft ons lichaam 1,5 tot 2 liter water per dag nodig. Gelukkig is er in Nederland water genoeg, en is ons kraanwater van prima kwaliteit. Alleen, het is zo saai! Reden waarom we met z’n allen jaarlijks een kleine 1,5 miljard liter frisdrank drinken - ruim 85 liter per persoon. Kostbaar, een hoop gesjouw en allemaal lege flessen die weer terug moeten. Terwijl dat helemaal niet hoeft! Met SodaStream maakt u uw eigen frisdrank thuis. Een machine die koolzuurgas toevoegt aan kraanwater en dat bruiswater omtovert in frisdrank, en zelfs energiedrank.

SodaStream bruiswatermachine met accessoires

Cola, Sinas, Lemon-lime. Regular of Light… Of gewoon licht bruisend water zonder smaakje. Eén druk op de knop en uw SodaStream One Touch produceert 1L water met bubbels. Hoeveel bubbels bepaalt u eenvoudig zelf: voor licht, medium of sterk bruisend kent deze vernieuwde versie van SodaStream aparte knoppen. De meest voordelige SodaStream is de Spirit. En de meest luxe variant heet SodaStream Crystal. De apparaten werken met een CO2 (ruil)cilinder die goed is voor maximaal 60 liter bruisend water. Met zo’n toestel in huis hoeft u nooit meer te sleuren met zware flessen van en naar de supermarkt. Reken uit uw winst - met SodaStream bent u wel 5 keer goedkoper uit. En u spaart het milieu, want de flessen zijn herbruikbaar.

Bijzondere smaakjes bruiswater én zelf energiedrank maken

Wie een SodaStream apparaat kiest, krijgt iets moois in huis. De literflessen wast u eenvoudig weer af, of houdt u de bubbels onder controle in een chique SodaStream glazen karaf? Voor onderweg neemt u uw favoriete bruiswater of eigen frisdrankje gemakkelijk mee met de SodaStream Plastic Fuse Flessen, met een Emoji knipoog naar uw omgeving. Voor de bruiswatermachine zijn er verschillende bijzondere smaken. Haal het ver-weg-vakantiegevoel dichtbij met een flesje ‘Italian Spritz’ of ‘Bahamas Pina Colada’… Of tover uw kraanwater om in een licht bruisend energiedrankje met SodaStream Energy. Elk flesje siroop bevat 400 ml, goed voor wel 9 liter. Vele malen voordeliger dan blikjes uit de supermarkt. En vlot en veilig thuisbezorgd door V&D, uw warenhuis op het web.