Filters
Prijs
-

Slowjuicers

Langzaam aan, dan breekt het lijnje niet. Een bekend spreekwoord krijgt met de slowjuicer een nieuwe betekenis: wie aan de lijn doet en wil dat gezond ook lekker is, neemt even de tijd voor het bereiden van z’n fruit- en/of groentesapjes, en méér… Met een slowjuicer is smakelijk bovendien super makkelijk. Toegegeven, een slowjuicer kost iets meer dan een citruspers, hij biedt ook veel meer mogelijkheden. Met diverse accessoires perst u met hetzelfde gemak citrusfruit, als u appelsap of sap uit ander hard fruit of groenten centrifugeert. Zin in een smoothie? Een derde hulpstuk zorgt voor een perfect ‘smooth’ resultaat. Smaakt dit naar meer, kijk gauw bij de slimme slowjuicers in het assortiment van V&D.

Langzaam aan als u lekker wilt afvallen

We zeiden het al: langzaam-aan is dé trend als het gaat om het bereiden van supergezonde sappen. U bereidt ze eenvoudig met een ‘slowjuicer’. Dit apparaat centrifugeert niet snel, maar maalt, kneust en perst uw fruit en groenten juist uiterst zorgvuldig. Zo blijven de smaak en alle voedingsstoffen beter behouden. Voor citrus fruit, hard fruit, groenten. Een slowjuicer scheidt de pulp van het sap, zodat u hem eenvoudig schoonmaakt. Lekker gezond, lekker makkelijk. En goed voor de lijn.

Een appel per dag… vult een heel glas

Volgens de Engelsen houdt een appel per dag, de dokter op afstand. Een slowjuicers heeft een extra brede invoerbuis waar u eenvoudig hele of grote stukken groente en fruit in doet. Even wachten - slow is slim - en klaar: één appel vult al gauw een heel glas! De losse onderdelen kunnen zó in de vaatwasser, of gaat uw partner meteen aan de slag met een andere sapcreatie? Varieer eindeloos, maar bestel nú. Dan hebt u uw slowjuicer razendsnel in huis.

V&D zet de lijn door, vanuit een roemrijk verleden, met V&D online, uw warenhuis op het web.