Filters
Prijs
-

Pastamachine

Bloem, zout, eieren en misschien een beetje olie. De ingrediënten om zelf pasta te maken zijn eenvoudig genoeg. Toegegeven, een pakje kant-en-klare gedroogde pasta uit de supermarkt openknippen gaat sneller. Maar bent u ‘into slow food’, wilt u juist liever onthaasten dan koken-binnen-10-minuten… dan is zelf pasta maken op z’n Italiaans de basis voor een heerlijke maaltijd. Bij V&D hebben we een keur aan keukenmachines voor deeg en pastabereiding te koop. Handbediende pastamachines, elektrische pastamachines of hulpstukken waarmee u uw SMEG keukenmachine in een handomdraai uitbreidt om deeg te kneden, te rollen en pasta te snijden. De losse snijsets voor pasta kunt u ook voordelig kopen als SMEG 3-in-1 snijset.

Pasta di papa, de techniek van verse pasta

V&D denkt natuurlijk zeer geëmancipeerd over wie er thuis hoort aan het aanrecht. Toch, als u ziet welke hulpstukken Imperial bij zijn pastamachines levert… Daar likt een keuken-techneut zijn vingers bij af. Keukenprins of -prinses. Imperia heeft zowel voor zijn handmatig bediende pastamakers als elektrische pastamachines opzetstukken, waarmee u de puntjes op de i zet: voor spaghetti, fettucine, ravioli. Er zijn ook hele nette voor lasagnette, reginette en trenette, terwijl u weet waar u ze moet bestelle als u gaat voor tagliatelle of pappardelle. Bij V&D online natuurlijk, voor voordelige pastamachines met alles erop en eraan.

Pastamachines, met de hand of elektrisch?

Het merk Marcato laat u de keuze: hun handmatig bediende pastamachines breidt u wanneer u wilt later alsnog uit met een motortje. Eén druk op de knop en u maakt nog makkelijker pasta met de Marcato Pastamachine Compact, Atlas Wellness 150 of Multipast. En allemaal met 5 jaar garantie. Gaat u echt helemaal voor bereiding met de hand? Dan komt de Marcato Pastabike alsnog van pas. Uw uitgerolde deeg snijdt u er moeiteloos mee in gelijke slierten spaghetti of tagliatelle. En haalt u er wat wieltjes tussenuit dan vormen pappardelle, tortellini of lasagne ook ‘no problemo’.

U ziet, ook in keukenmachines voor pasta past V&D perfect bij wat u plezier geeft bij koken en bakken.