op=op

Wilfa

Wilfa - filterkoffiezet app, 1 liter, met reinigingsfunctie - grijs

159.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis


Beschrijving
Wilfa Classic+ is een minimalistische en functionele filterkoffiemachine. Mooi design en de ideale brouwparameters maken het een geweldige optie voor iedereen die thuis van heerlijke koffie wil genieten.

Wilfa Classic CMC100 is een koffiezetapparaat met een vermogen van 1530 watt en de 1 liter watertank maakt het geschikt voor een gemiddeld huishouden. De Wilfa Classic+ bereikt snel een temperatuur tussen 92-96 ° C, wat de optimale watertemperatuur is tijdens het brouwproces van goede koffie. De koffiemachine zet 1 liter koffie tussen de 4 en 6 minuten. Bij het uitschenken van de koffie is de temperatuur op 85° C, de ideale drinktemperatuur. Daarnaast houdt het uw koffie warm na het zetten voor wel 40 minuten en schakelt zich daarna automatisch uit.
Het heeft een handige druppelstop waarmee je zelf kan beslissen hoe snel het water door het filter zal stromen waardoor u altijd de perfecte koffie krijgt, of u nu 1 of 8 kopjes zet.
Waarom het koffiezetapparaat schoonmaken? Om de beste koffiesmaak te krijgen, is het belangrijk om het koffiezetapparaat regelmatig schoon te maken. Met de Wilfa Classic + hoeft u dit niet zelf bij te houden omdat het apparaat uw dmv een knipperlicht aangeeft wanneer het tijd is om te reinigen.
Belangrijkste features:
-Schoonmaakindicator
-Geschikte watertemperatuur gedurende het hele brouwproces
-1 liter capaciteit; voor 1 tot 8 kopjes
-Goedgekeurd door de European Coffee Brewing Center
-1530 watt vermogen
-Waterstroomregeling – experimenteer met de zettijd. De uitlaat van de filterhouder maakt stroomregeling mogelijk.
-Het houdt koffie warm voor wel 40 minuten
-Opvallend ontwerp –
-Geschikt voor Melitta filters 1x4
-5 jaar garantie
-Verkrijgbaar in de kleuren zilver, blauw, grijs en terracotta
Meer Minder

Specificaties
EAN 7044876021779
Productnummer 424

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".