op=op

elektrische citruspers

( 6 Artikelen )
1 | 1
Filters
Prijs
-

Elektrische citruspers

“Ober, voor mij graag een vers geperste jus”. Bij de lunch of voor het diner, zo’n glaasje versgeperst sinaasappelsap blijft een ware tractatie. Soms zoet, soms wat zuur, veelal betaalbaar en ook wel eens duur. Maar altijd lekker vers, als het inderdaad ter plekke geperst wordt. Juist ook ‘s morgens weten we een vers glaasje jus wel te waarderen als we de tijd nemen voor een lekker ontbijt.

Verse jus, daar draait u uw hand niet voor om

Ook voor een snel ontbijt kunt u gemakkelijk een sinaasappeltje of twee persen. Normaal gesproken zouden we zeggen: in een handomdraai, maar met de elektrische citruspersen die V&D te koop heeft, is dat natuurlijk helemaal niet nodig. Gewoon doormidden snijden en duwen en de pers draait voor ú. Klaar? De modellen die V&D voor uw selecteert, maakt u eenvoudig schoon, in een handomdraai in het gootsteen of nog makkelijker in uw vaatwasser.

Waarom geen sinaasappelpers?

Waarom we het geen sinaasappelpers noemen? Ach, dat is simpel - ook citroenen kunt u prima persen met een elektrische pers. Voor een glaasje (mixed) sap met een extra bite of juist voor over een visgerecht of een citroen merengue. V&D biedt kwaliteitsmerken aan en ook uw nieuwe citruspers die wij in de aanbieding hebben, is goed voor jaren plezier. Om mee te werken of als pronkstuk op uw aanrecht. Want de aanschaf van zo’n schitterende SMEG Dolce & Gabana elektrische citruspers doet u natuurlijk niet alleen voor een lekker glaasje sap. Daarmee zet u een waar kunstwerk in de kijker. En kunst, dat mag wat kosten…

Het thuisbezorgen van uw nieuwe citruspers kost overigens niets, en dat geldt voor alle keukenapparatuur die u vindt bij V&D, uw warenhuis op het web. Zo besteld, zo bezorgd - gratis en met een prima garantie.