Shopping Weekend

Broodroosters

Oeps… alleen nog oud brood in huis? Maak die boterhammen heerlijk krakend krokant met een kwaliteits broodrooster. Natuurlijk tovert u ook vers brood in een paar minuutjes om tot een heerlijke geroosterde boterham. Beetje boter, of jam? Of allebei? Met een broodrooster geeft u uw ontbijt net dat beetje speciaals. En wat dacht u van u late avond trek? Ook een sneetje stokbrood knappert in een minuut of wat van op als u het even opwarmt in een broodrooster. Varieer naar hartelust met zoetwaren, hartig beleg, wat sla, tomaat, een eitje? Glaasje jus erbij - of ‘s avonds een wijntje? Of houdt u het ’basic British’ met alleen een likje marmalade of uw vers bereide toast? Welke smaak u ook hebt - u koopt de beste broodroosters bij V&D online.

Accessoires voor de broodrooster

Broodroosters gebruikt u niet meer alleen om een simpele boterham smakelijk knapperig te roosteren. U warmt met een moderne broodrooster ook razendsnel broodjes op, bijvoorbeeld met het SMEG broodjes opwarmrek. Voor SMEG broodroosters zijn die er in twee maten, omdat dit merk keuze biedt uit broodroosters voor 2x2 boterhammen en broodroosters voor 2x4 boterhammen. Daar kunt u met de hele familie van genieten!

Voor die 4x4 apparaten om brood te roosteren heeft SMEG ook slimme tostiklemmen. Wist u dat u met sommige broodroosters ook prima brood kunt ontdooien, of eenzijdig roosteren? SMEG heeft daartoe 6 (tijds)standen en 3 automatische programma’s. Nooit meer aangebrand geroosterd brood dus. Leverbaar in coole retro kleuren én in een hip design van Dolce & Gabbana is SMEG een aanwinst voor uw keuken.

Italiaanse broodroosters

Italianen zijn de keukenprinsen van de pizza. Maar ook brood roosteren zonder topping gaat hun prima af. V&D verkoopt broodroosters van Boretti en Magimix. De Boretti is goed voor 4 geroosterde boterhammen tegelijk (of één broodje - net wat u wilt) en heeft een luxe LCD-display waarmee u de broodrooster eenvoudig bedient. De geautomatiseerde broodlift biedt extra controle. Wilt u gewoon zien hoe bruin uw boterham al is? Dan is de Magimix Vision broodrooster een handige keuze voor de vroege morgen. U ziet precies zien hoe ver het toasten is en maakt het apparaat achteraf snel schoon met de praktische kruimellade.