Zoef Robot

Zoef Robot robotstofzuiger Jannie

319.95

Binnen 2-3 werkdagen in huis.

Verkoop door zoefrobot


Beschrijving
De Robotstofzuiger voor vloerbedekking en harde vloeren.

Op zoek naar een handige robotstofzuiger om het schoonmaken van je woning makkelijker te maken? Dan is onze robotstofzuiger Jannie wel iets voor jou! Deze robotstofzuiger heeft een hoofdborstel aan de onderzijde die er voor zorgt dat het vuil eenvoudig en goed wordt opgeveegd. Deze combinatie van krachtige zuigkracht en de borstel maakt Jannie ook een erg geschikte stofzuiger voor vloerbedekking.

Robotstofzuiger Jannie met dweilfunctie

Daarnaast heeft Jannie een grote watertank waardoor het ook mogelijk is om te dweilen met deze robotstofzuiger. De stofzuiger weet zelf of ze moet stofzuigen of moet dweilen. Jannie stofzuigt zelfs tijdens het dweilen, hiermee voorkom je dat de dweil heel snel vies wordt, en je eerst moet stofzuigen en daarna weer moet dweilen. Jannie doet het allemaal tegelijkertijd!

Jannie is met afstandsbediening of APP te bedienen.

Robotstofzuiger Jannie is eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening, de mobiele app of met een druk op de robot. Omdat de robotstofzuiger automatisch te programmeren is, kun je Jannie aan het werk zetten terwijl jij niet thuis bent. Zo kan de stofzuiger ongestoord aan de slag en kom jij altijd thuis in een schoon huis. Deze robotstofzuiger werkt zelfs met Google Assistant en Alexa zodat je ook met spraak de robot kan bedienen.

Functies robotstofzuiger Jannie

Jannie is een handige robotstofzuiger, die je zelfs dagelijks kunt programmeren, zodat ze op het meest ideale tijdstip aan de slag gaat. Daarnaast heeft Jannie nog meer handige functies:

De stofzuiger laadt automatisch op, dit duurt zo'n 200 tot 300 minuten. Jannie heeft een werktijd van zo'n 120 minuten. Robotstofzuiger Jannie beschikt over anti-bots en anti-val sensoren. Hierdoor beschadigt ze geen meubels en kan ze niet van verhogingen afvallen. Jannie kan overweg met kleine oneffenheden (zoals laagpolige tapijten) doordat de wielen zich automatisch in hoogte aanpassen. De stofzuiger is slechts 7,5 cm hoog, hierdoor kan ze makkelijk onder meubels stofzuigen en dweilen.

Robotstofzuiger Jannie is geschikt is voor houten vloeren, tegels, laagpolige vloerbedekking en marmer. De stofzuiger is in te stellen met vier verschillende schoonmaakmodules: automatisch, langs de plinten, intensief en op één plek.

Uit welke onderdelen bestaat robotstofzuiger Jannie?

Robotstofzuiger Jannie beschikt over diverse borstels die er voor zorgen dat uw vloer goed schoon wordt. De speciale hoofdborstels zorgen voor minder klitten van haren rondom. Daarnaast heeft de stofzuiger speciale zij-borstels om zo alle hoeken van de kamer goed te kunnen schoonmaken. De stofzuiger beschikt over een HEPA-filter die de lucht filtert voor een aangename leefomgeving. Om zo lang mogelijk van robotstofzuiger Jannie te genieten raden wij aan om de HEPA-filters elke 2 maanden en de borstels ongeveer 1 keer per half jaar te vervangen. Het vuil dat de stofzuiger opzuigt wordt opgeslagen in een stofbak met een inhoud van 500 ml. Wanneer deze stofbak vol is kan deze eenvoudig geleegd worden in de vuilnisbak. Voor de dweilfunctie beschikt Jannie over een waterreservoir met een inhoud van 300 ml en wordt de robotstofzuiger geleverd met 2 dweildoeken. Deze zijn ook los verkrijgbaar. Het is ook mogelijk om alle losse accessoires die bij Jannie horen in een keer te vervangen om zo extra lang te kunnen genieten van het gemak van robotstofzuiger Jannie!

Doos Inhoud Jannie Robotstofzuiger Jannie Waterreservoire 300mL Zij-borstels 4x Hoofdborstel (combinatie van haren en rubber) Dweil doeken 2x Schoonmaakborstel HEPA filter 2x Handleiding Jannie Nederlands, Engels, Duits en Frans Handleiding APP Nederland, Engels, Duits en Frans

Meer Minder

Specificaties
EAN 8719324042475
Productnummer 163267604
Geluidsniveau 60 dB
Afmeting 32 x 32 x 7,5 cm
Afstandsbediening Ja
Automatisch hervatten Ja
Automatisch opladen Ja
Automatisch uitschakelen Ja
Bedoeld voor Harde vloeren, Laminaat, PVC, vloerbedekking, laagpolig tapijt
Breedte 32 cm
Capaciteit watertank 300 ml
Diepte 32 cm
Dweilfunctie Voorzien van goed dweil systeem
Extra Informatie 1 Minder geschikt voor dieren haren
Extra Informatie 2 Voorzien van goed dweil systeem
Extra Informatie 3 Programmeerbaar met APP of afstandbediening
Extra Informatie 4 Willekeurig / slimme programma's
Filter type HEPA
Gebruikstijd Tot 120 min
Geschikt voor kamers tot en met 120m2
Gewicht 5000
Indicatielampje Ja
Soort bediening Willekeurig / slimme programma's
tankcapaciteit 500 ml
Timer Programmeer tijdschema via APP

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".