shoppingweekend

Wilfa

Wilfa - HUE-6B - Luchtbevochtiger - zwart

169.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis.

Verkoop door NXT Retail


Beschrijving
De luchtbevochtiger helpt u om het vochtgehalte van de lucht op een geschikt niveau te houden. De Wilfa HUE-6B luchtbevochtiger is een ultrasone luchtbevochtiger met een hoge capaciteit. De unit produceert koude stoom van 300 ml per uur en warme stoom 400 ml per uur. Het apparaat heeft een ingebouwde hygrometer, waardoor het eenvoudig is om de gewenste vochtigheidsgraad in te stellen. De ultrasone bevochtiger is stil, veilig en gemakkelijk te gebruiken. Vanaf het digitale display kunt u het vochtniveau en de functies gemakkelijk zien en is het aanraakscherm eenvoudig te gebruiken. De ioniserende functie zorgt ervoor dat de lucht binnenshuis schoner wordt, waardoor de weerstand van het lichaam hoger wordt en allergieën minder worden of verdwijnen en ziektes voorkomen kunnen worden.
Hij beschikt over een zes liter watertank, het apparaat geeft tevens een alarm wanneer het waterreservoir leeg is. Geschikt voor grotere ruimtes tot 125 m2.


Waarom is de luchtbevochtiger aan te bevelen?

Een geschikte luchtvochtigheid binnenshuis is belangrijk voor zowel gezondheid, comfort als het milieu. Vooral tijdens het stookseizoen is het de moeite waard om de vochtbalans van de lucht binnenshuis te volgen. Een goede vochtbalans werkt goed voor uw gezondheid en draagt in de winter bij aan het welzijn van de droge huid en nagels. Zonder droogte, beïnvloedt het ook hoe je de temperatuur voelt. Droge lucht maakt de kamer kouder - het is eenvoudiger en energiezuiniger om de luchtvochtigheid te verhogen in plaats van meer te verwarmen. Een te lage luchtvochtigheid droogt de huid en slijmvliezen en voelt niet alleen ongemakkelijk, maar bemoeilijkt ook de werking van de slijmvliezen van de luchtwegen. Droge slijmvliezen zijn gevoeliger voor bacteriële en virale reproductie in de luchtwegen. Droge lucht kan ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken voor mensen met allergieën. Overdreven droge lucht beïnvloedt ook het wooncomfort en het interieur; parket lijdt, houten meubels scheuren, behang lekt, groene planten lijden en stof drijft in de lucht. We raden aan om een luchtbevochtiger te gebruiken als de luchtvochtigheid van de ruimte lager is dan 35%.

Belangrijkste specificaties:
- 6 liter inhoud
- Hoge capaciteit: 300 ml per duur koude stoom / 400 ml per uur hete stoom
- LED display
- met Ionisator
- timer
- Digitale hygrometer meet de aanwezige en regelt automatisch de ingestelde vochtigheidsgraad
- 15 tot 20 uur gebruiksduur (afhankelijke of er koude of warme stoom gebruikt wordt)
- Capaciteit tot 125 m2
- Ultrasoon: produceert koude stoom
- Indicator bij lege watertank
- van 30 tot max 130 Watt
- afneembare watertank
- instelbare stoomafgifte

Meer Minder

Specificaties
EAN 7044876012029
Productnummer 453

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".