Wilfa

Wilfa - HU-230W - Luchtbevochtiger MOIST S - wit

78.99

Binnen 2-3 werkdagen in huis.

Verkoop door NXT Retail


Beschrijving
Voorkom een droge lucht in je huis met de Wilfa Moist ultrasonische luchtbevochtiger en verzeker je zelf van een gezond leefklimaat.
De Wilfa Moist heeft een vermogen van 20 watt en verdampt 230 milliliter water per uur. Hiermee bevochtigt hij ruimtes tot 30 m2. Deze luchtbevochtiger verbruikt met 20 watt zeer weinig energie
De luchtbevochtiger creëert een mooie nevel (waterdeeltjes met een grootte van ongeveer 1 ?m). Een stille ventilator blaast het nevel de lucht in, waar het onmiddellijk verdampt. Met een ultrasoone luchtbevochtigers neemt de luchtvochtigheid dus snel toe.
Met zijn speelse ovale vorm en opvallende hout gelamineerde deksel en pootjes is de Wilfa Moist een luchtbevochtiger die gezien mag worden. Dit Scandinavische ontwerp past in ieder interieur.
Wilfa Moist is eenvoudig te reinigen omdat alle onderdelen verwijderbaar zijn en het eenvoudig opnieuw te monteren is.

Waarom is de luchtbevochtiger aan te bevelen?

Een geschikte luchtvochtigheid binnenshuis is belangrijk voor zowel gezondheid, comfort als het milieu. Vooral tijdens het stookseizoen is het de moeite waard om de vochtbalans van de lucht binnenshuis te volgen. Een goede vochtbalans werkt goed voor uw gezondheid en draagt in de winter bij aan het welzijn van de droge huid en nagels. Zonder droogte, beïnvloedt het ook hoe je de temperatuur voelt. Droge lucht maakt de kamer kouder - het is eenvoudiger en energiezuiniger om de luchtvochtigheid te verhogen in plaats van meer te verwarmen. Een te lage luchtvochtigheid droogt de huid en slijmvliezen en voelt niet alleen ongemakkelijk, maar bemoeilijkt ook de werking van de slijmvliezen van de luchtwegen. Droge slijmvliezen zijn gevoeliger voor bacteriële en virale reproductie in de luchtwegen. Droge lucht kan ademhalingsmoeilijkheden veroorzaken voor mensen met allergieën. Overdreven droge lucht beïnvloedt ook het wooncomfort en het interieur; parket lijdt, houten meubels scheuren, behang lekt, groene planten lijden en stof drijft in de lucht. We raden aan om een luchtbevochtiger te gebruiken als de luchtvochtigheid van de ruimte lager is dan 35%.

Specificaties:
-Ultrasonisch
-20 Watt
-2.3 liter watertank
-Stoom capaciteit 230ml/uur
-Operatieduur: 10 uur met een volle tank
-‘lege watertank’ indicator
-Instelbaar licht
-Capaciteit tot 30m2
-Afmetingen:
-2 jaar garantie
Meer Minder

Specificaties
EAN 7044876012166
Productnummer 458

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".