Spaceflight

SPACEFLIGHT Nightview Verrekijker met Nachtzicht met 30 x 60 Zoom voor Vogelobservatie, Wandelen, Jagen, Sport, voor Volwassenen en Kinderen, zwart

19.95 17.95 je bespaart 2.00 (10%)

Binnen 2-3 werkdagen in huis.


Beschrijving
Verrekijker met nachtzicht: Deze verrekijker is perfect voor wandelingen in de natuur, omdat hij een wijds uitzicht mogelijk maakt. Met de verrekijker kunt u zelfs 's nachts gemakkelijk de wilde dieren observeren.
Meer Minder

Specificaties
Verrekijkermetnachtzicht Dezeverrekijkerisperfectvoorwandelingenindenatuur,omdathijeenwijdsuitzichtmogelijkmaakt.Metdeverrekijkerkuntuzelfs'snachtsgemakkelijkdewildedierenobserveren.
Kleur Zwart
Materiaal Plastic
EAN 8719831799275
Productnummer 1658
Extra Informatie 1 Verrekijker met nachtzicht: Deze verrekijker is perfect voor wandelingen in de natuur, omdat hij een wijds uitzicht mogelijk maakt. Met de verrekijker kunt u zelfs 's nachts gemakkelijk de wilde dieren observeren.
Extra Informatie 2 Nachtzichtapparatuur: met behulp van een verrekijker met nachtzichtfunctie kunt u op elk moment van de dag dieren in de natuur observeren, of het nu in de schemering is of 's nachts. Dankzij de dioptrie-instelknop en de scherpstelknop kunt u de verrekijker eenvoudig aan uw ogen aanpassen.
Extra Informatie 4 Gebruiksvriendelijk nachtzichtapparatuur: De dioptrie-adapter kan aan uw ogen worden aangepast om u een optimaal zicht te bieden. Om objecten op afstand beter te kunnen herkennen, kan de scherpstelling ook naar wens worden aangepast.
Extra Informatie 5 Meer informatie over het nachtzichtapparaat: Zoom: 30 x 60 | Focus: 126 - 1000 m | Gewicht: 160 g | met focusknop en dioptrieverstelling | incl. reinigingsdoekje.

Verzenden

Artikelen worden gratis verzonden bij een bestelling van meer dan 20,- euro. Is je orderbedrag lager, dan zijn de verzendkosten 3,95. De bezorging van je pakket wordt doorgaans verzorgd door PostNL, DHL of DPD. In de meeste gevallen ontvang je per email een Track & Trace code zodat je precies weet waar je pakketje is. Je kunt in je account altijd de status van je bestelling bekijken.

Op dit moment is het niet mogelijk om je pakket af te halen bij een servicepunt.

Verzending naar het buitenland is op dit moment nog niet mogelijk.


Retourneren

Voor alle artikelen heb je minimaal 14 dagen bedenktijd.

Terugsturen is vrijwel altijd gratis. Hoe je dit specifieke artikel kunt retourneren kun je hier vinden. Er zijn enkele logische uitzonderingen. Deze vind je onder "uitzonderingen herroepingsrecht".