Bluetooth speakers

Neemt u uw muziek graag met u mee en wilt u daar ook anderen van laten genieten? Dan biedt een bluetooth speaker uitkomst. Soms nog niet eens zo groot als een melkpak, levert een beetje bluetooth speaker al een onwaarschijnlijk vol geluid. Uit één apparaat en toch met een stereofonische ervaring. V&D biedt dit soort draadloze compacte geluidsboxen in diverse formaten en klinkende kleuren. Buitenshuis, maar zeker ook thuis neemt u zo’n doosje (of cilinder of ronde speaker) gemakkelijk. Welke bluetooth speaker spreekt u aan? Kies uit mooie merken, zoals JBL, Sony, of Beats en bestel hem vandaag nog dan streamt u misschien morgen al uw favoriete nummers van uw smartphone of tablet draadloos naar uw geluidsbox.

Draadloze geluidsboxen voor smartphone of tablet

Wat is de beste bluetooth speaker? Een goede vraag, maar het antwoord hangt mede af van waar u hem voor koopt. Als u een compact model bluetooth speaker zoekt die makkelijk mee kan in een jas of tas of op vakantie dan stelt u andere eisen dan aan een draadloze luidspreker die in de plaats komt van een complete stereo-installatie thuis. En neemt u zo’n draadloze boombox mee naar de sportwedstrijd (van uw zoon of dochter), of in de werkbus naar een klus dan mag-ie natuurlijk flink robuust zijn. Kijk maar eens naar de Offroad en Sport versie van Ion Audio. Of naar de Ion Splash - een bluetooth speaker voor in de badkamer, al net zo waterdicht.

Voorbeelden van compacte bluetooth speakers voor onderweg zijn de JBL Clip2, of JBL Flip 4. Voor de huiskamer heeft Sony een paar krachtpatsers van bluetooth speakers in de aanbieding. Of loopt u weg met Dr.Dre? Zijn Beats Pill+ speakers geven een schitterend stereogeluid uit een compacte behuizing - koopt u er twee dan kunt u ze zelfs synchroniseren voor stereo weergave met een linker- en rechterkanaal voor een nóg dynamischer geluid.

Geluid door de lucht naar uw speakers

Bluetooth-speakers kunt u op diverse wijzen verbinden met uw mobiel of tablet. Soms kan dat via NFC: met Near-Field Communication hoeft u uw apparaat alleen maar tegen de speaker te houden om verbinding te maken. Blijf wel met uw device binnen een straal van 10 meter van uw bluetooth-speaker, anders wordt het oorverdovend stil. Er zijn ook luidsprekers met een AUX-aansluiting voor als het draadloos een keer niet wil lukken.

Van een Zagg Coda Mono voor maar zo’n twee tientjes tot serieuze draadloze geluidsboxen die uw huiskamer vullen of de kleedkamer op zijn kop zetten - uw bluetooth speaker vindt u bij V&D online en binnen de kortste keren bij u aan de deur. Zonder bezorgkosten*.