1 | 1

Over-ear koptelefoons

Ongestoord genieten van uw muziek doet u met een over-ear koptelefoon uit de ruime collectie headphones op VD.nl. Sommige over-ear koptelefoons omsluiten uw oren letterlijk, terwijl bij zogenaamde on-ear headphones de oorkussens juist óp uw oren rusten. In beide gevallen houdt een verstelbare hoofdband ze goed op hun plaats, voor optimaal draagcomfort. En een urenlange hoogwaardige luisterbeleving. Sluit u af van de buitenwereld en ga op in uw favoriete muziek, film of tv-serie. Audio op top-niveau koopt u op de elektronica afdeling van V&D online.

Goedkope koptelefoons in kekke kleuren

Relaxed onderweg met uw eigen muziek op uw oren hoeft geen kapitalen te kosten. Een goedkope koptelefoon koopt u al voor nog geen twee tientjes, bijvoorbeeld van Sony in diverse kleuren. Voor net boven de 20.- koopt u al een knalblauwe inklapbare koptelefoon van JBL of een stijlvolle witte of grasgroene Pioneer koptelefoon met smartphone-connectiviteit; handig als u een belletje wilt aannemen of een nummer wilt skippen. Of onderscheidt u zich met The House of Marley op uw hoofd? In een kleurrijk of cool design zorgen zachte oorschelpen voor een prettige luisterervaring. Prettig is bovendien dat V&D uw nieuwe koptelefoon vanaf 20.- zonder kosten bij u thuisbezorgd.

Koptelefoons als stereofonische hoogstandjes

Muziek beleven alsof u erbij bent, doet u met de ‘high-end’ koptelefoons uit het online warenhuis van V&D. Vroeger luisterde u misschien wel uw nieuwe LP’s of CD’s af in de ‘disco-hoek’ van onze winkels - nu haalt u de beste kwaliteit koptelefoons in huis via VD.nl. Sony, Sennheiser, JBL zijn bekende kwaliteitsmerken, die ook fraaie mid-price headphones aanbieden. De laatste jaren is daar Beats bijgekomen (in 2006 opgericht door rapper/producer Dr.Dre). Onderscheidende koptelefoons in stijlvolle designs. De Beats Acoustic Engine zorgt voor een intieme, echte ontmoeting met uw muziek. De Adaptive Noise Canceling vindt daarbij automatisch de balans tussen uw audio en de wereld om u heen. En een bluetooth verbinding geeft u tot 9 meter vrijheid rondom uw audio-device. Ook andere merken bieden een geluidsdemping functie op hun koptelefoon: deze noise-cancelling zorgt ervoor dat geluiden uit de omgeving worden weggefilterd en dus niet meer hoorbaar zijn. Voordeel is dat u uw muziek niet meer heel hard hoeft te zetten en dat is beter voor uw gehoor. Uitfilteren van omgevingsgeluid werkt sowieso beter met een over-ear koptelefoon dan met een on-ear exemplaar.

Scherpe aanbiedingen koptelefoons of een superieur stereofonisch hoogstandje? Uw betaalt nooit te veel voor uw nieuwe on-ear headphone in de webwinkel van V&D.