In-ear oordopjes

Oordopjes of in-ear headphones dragen super licht en geven u alle bewegingsvrijheid. En de nieuwste generatie oordopjes hoeft niet of nauwelijks onder te doen voor een gewone koptelefoon die u ‘on ear’ of ‘over ear’ draagt. Sterke audiomerken als Sennheiser en Sony geven u een fantastische muziekervaring via oordopjes aan een draadje. Plug ‘m in uw smartphone en loop weg met die schitterende ‘in ears’. Chique gezegd: ‘intraauraal’ is ideaal.

Oordopjes voor een smartphone

Houdt u van een stevig bas of luistert u liever naar een heldere conversatie en smooth jazz? V&D heeft oordopjes voor welke smaak en in vele fraaie kleuren bovendien. U koopt bij ons voor nog geen twee tientjes al coole, goedkope oordopjes van diverse bekende merken, zoals Sony, Pioneer, JBL. Ook voor net boven de 20.- vindt u ‘oortjes’ en die sturen we nog gratis op ook! Vanaf die prijsklasse hebben diverse in-ears bovendien de mogelijkheid om het volume aan te passen via een knopje in de draad, of soms ook om te skippen naar een volgend nummer in uw muziekbibliotheek of Spotify-lijst. Verwacht u (regelmatig) een belletje, check dan of uw in-ear headphone geschikt is om een gesprek aan te nemen én compatibel is met uw mobiele telefoon.

Oordopjes met bluetooth aansluiting

Raakt u juist in de war van die draad naar uw device, kies dan oordopjes met een bluetooth aansluiting. Vergelijkbaar met de apple Airpods heeft VAVA fraaie in-ears die helemaal draadloos zijn. En betaalbaar: die VAVA ‘ear-buds’ zijn ‘true wireless’ en u beleeft er in alle vrijheid een geweldig geluid mee. Ze gaan 3u lang mee, maar u kunt ze met de bijgeleverde lader nog eens 3x opladen, goed voor totaal 12 uur afspelen. Andere fabrikanten verbinden hun oordopjes in ieder geval nog wel onderling en via bluetooth draadloos naar uw device. Jaybird In-Ear is hiervan een sportief rood voorbeeld. Want helder is in ieder geval dat u met draadloze oordopjes ook heerlijk vrij kunt sporten. Of stofzuigen - net wat u wilt.

Natuurlijk vindt u bij V&D ook andere typen draadloze koptelefoons. Net als een speciaal assortiment sport oordopjes voor optimaal draagcomfort wanneer u uw conditie op peil houdt. Uw in-ear oordopjes bestelt u ongehoord snel via VD.nl en krijgt u zonder extra kosten in de bus (bij een totaal bestelling vanaf 20.-).