POPULAIRE MERKEN

Elektronica

U maakt er elke dag gebruik van, vanaf het moment dat de wekker gaat, tot u ‘s avonds de tv uitknipt of uw laptop sluit na een laatste mailtje: stroom. Elektriciteit heeft een enorme stroom apparaten en elektronica gebracht die u leven gemakkelijk, aangenaam en efficiënt maken. Computers, printers, tablets, telefoons - alles is tegenwoordig even ‘smart’ en smaakvol. Ook relaxen kent vele vormen en voorkeuren: gaat u samen onderuit, ondergedompeld in uw favoriete muziek of lekker even ‘cocoonen’ met uw nieuwe koptelefoon? Misschien pakt u de gameconsole en betreedt u een ‘next level’? Beleef de opstanding van ‘Oranje’ of een geweldige film op de nieuwste televisie. Zo levensecht hebt u het nog nooit meegemaakt. U bent erbij, maakt het mee!

Terug in de realiteit vragen huishoudelijke werkjes uw aandacht en tijd. Gelukkig kosten die steeds minder moeite dankzij slimme apparatuur aan een snoer. Of handig snoerloos. En wat dacht u van dierbaar, van veilig, of futuristisch? Iedereen schiet raak dankzij een reuze keuze aan foto- en videotoestellen en action cams. Beetje nabewerken? Zeker weten dat dat prachtige herinneringen oplevert. Op dat soort momenten bent u zuinig, net als op uw bezittingen. Meer dan een slot alleen, geeft een alarmsysteem, met of zonder camera, u bescherming tegen ongenode gasten. Dat is actueel, helemaal van nu. Helemaal V&D. In ons online warenhuis vindt u alle elektronica die u maar kunt bedenken en veel meer - tot en met een hoverboard aan toe. V&D is back - back to the future.

Beeld, geluid en gaming

Home entertainment heeft de laatste jaren een nieuwe dimensie bereikt: ‘Beleven 2.0’. Flat screens werden weer curved tv’s, maar nu de andere kant op. Naast LED is er OLED en laten 3D brillen u grijpen, grijnzen of griezelen. Speakers werden kleiner, maar fijner en volgen u overal waar u gaat: via surround of Bluetooth, multi-room of portable. En natuurlijk vindt u ook bombastisch grote boomboxen op de elektronica afdeling van V&D. Groot, klein, stevig bevestigd aan de muur of met u mee in de auto. Van beamer tot DJ-gear en van de nieuwste game consoles tot set tops en satellietontvangers. Levensecht beeld - geluid waarin je je wentelt, u vindt het allemaal bij V&D. Van het beste voor een low budget tot voordelige ‘high end’ oplossingen, u bent verzekerd van perfecte kwaliteit voor een superscherpe prijs.

Computers, printers, tablets en telefoons

Komt met home entertainment de wereld bij u binnen, met andere moderne elektronica maakt u een connectie met wie u wilt, waar ook ter wereld. Youtube, Facebook, Twitter brengen uw boodschap bij uw vrienden en familie. En wat zij en u ‘liken’ vindt zijn weg terug naar uw huiskamer, of op een mobiel device onderweg. PC’s, laptops en tablets zijn kleiner en krachtiger dan ooit. Verbindt ze draadloos met uw printer en druk uw document of foto af vanaf de bank. Van een nieuwe game computer of kekke tablet, tot en met een hip hoesje of passende protector voor de laatste smartphone. V&D biedt steeds de meest recente modellen voor een scherpe prijs. Altijd op de hoogte? Natuurlijk vindt u V&D ook op de bekende sociale kanalen, met de laatste nieuwtjes en de mooiste aanbiedingen. Laat u ons weten wat uw wensen zijn? Wij zijn benieuwd!

Het huis van de toekomst anno nu

Een stofzakloze steelstofzuiger en zelfs de laatste airfryer rekenen we nog maar even niet tot de nieuwste trends in ‘domotica’. Toch illustreren zij mooi hoe slimme techniek en geavanceerde elektronica het leven in en rond uw huis prettiger en veiliger maken. V&D heeft nu eenmaal wat met ‘thuis’ - dé plek om lekker jezelf te zijn, met uw gezin, familie, vrienden… volgens uw eigen stijl en eigen comfort. Naar 'thuis' keert u terug van lekker weg geweest. Misschien houdt u binnenkort zelfs van ver een blik op uw bezittingen? De nieuwste alarmsystemen beschermen u als u thuis bent en uw huis en spullen als u weg bent. Wel zo prettig. Ook prettig is de manier waarop u uw binnenklimaat regelt met diverse oplossingen op het gebied van koelen, ventileren en verwarmen. Huishouden, koken, bewaken - welke waren u ook zoekt op het gebied van elektronica, V&D heeft ze in huis. Kijk gerust eens rond. Wat u vandaag bestelt, is in no time geleverd.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Hoe was het? Hoe beeldend u ook vertelt, wat u meemaakt komt pas echt tot leven met een treffende foto of video. Met zo'n uitgelezen assortiment foto- en videotoestellen slaagt iedereen bij V&D. Van een snel snapshot tot een krachtig kunstwerk - door de lens van een echt toestel komen uw objecten tot leven. Elk slim mobieltje heeft wel een camera (of twee) en al flink wat megapixels, toch blijft het lensje beperkt en de sensor - die uw beelden vastlegt - minimaal. Bij compacte camera’s kan de lens al ‘zoomen’ en is de sensor al vele malen groter. Reflexcamera’s gaan alweer een flinke stap verder en houdt u stevig in de hand. En pakt u een (full frame) spiegelreflexcamera dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Qua ‘glaswerk’ (objectieven), qua accessoires (zoals flitsers en filters), terwijl de grote sensor uw beelden een geweldige dynamiek geeft. Wilt u alles om u heen vastleggen? Kijk dan eens naar een dashcam of 360º camera. Met V&D ontwikkelt u flitsende foto’s en videos. Nog één keer klikken met de muis en u hebt uw nieuwe fotoapparatuur zó in huis.