Je ziet elkaar jaren niet, maar als je elkaar weer ziet, is het als vanouds. Dat is echte vriendschap. Het doet ons plezier u weer te zien bij V&D. Een vertrouwde naam, een nieuwe service. Uw warenhuis op het web: VD.nl.

V&D maakt het u graag gemakkelijk en aantrekkelijk als u winkelt op het web.
Wij hebben alle mogelijke waren voor u in huis, speciaal uitgezocht op wat u interesseert. Van de laatste mode tot iets fijns met de familie. Met van alles voor uw huis en tuin. En veel handigs voor uw hobby en op reis. Ook sport en uw gezondheid gaan ons aan het hart. Kortom, V&D presenteert u graag een zo compleet mogelijk aanbod, met alles wat het leven plezierig maakt. Daarbij profiteert u voortdurend van de Voordelen van V&D:


Gratis verzending en Gratis retour.*

Bij een bestelling vanaf 20.- is de bezorging gratis. Onder de 20.- betaalt u 2.49 bezorgkosten. Ook retourneren is bij V&D gratis.


Niet tevreden? Geld terug.

U heeft 14 dagen de tijd waarin u kunt besluiten of u uw aankoop wilt behouden. Zo niet, dan ontvangt u het aankoopbedrag terug, zodra wij het artikel retour hebben ontvangen.

*) er zijn wat logische uitzonderingen die niet retour kunnen, bijvoorbeeld levende producten zoals planten, op maat gemaakte producten, enz.


Betalen zoals u dat wilt. Ook achteraf.

U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Betaalt u liever na ontvangst van uw artikelen? Geen probleem.


Altijd speciale deals

V&D heeft altijd een aantrekkelijke prijs. Daarnaast heeft V&D steeds tal van extra voordelige aanbiedingen en promoties.


Uw mening telt!

Wij luisteren graag naar u. Een suggestie hoe wij onze diensten kunnen verbeteren? Laat het ons weten.

Luistert u ook graag naar ons? Meld u aan voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) en wij houden u met alle plezier op de hoogte van weetjes, tips, aanbiedingen en nieuwe producten en diensten. Uw e-mailadres is voldoende.