Je ziet elkaar jaren niet, maar als je elkaar weer ziet, is het als vanouds. Dat is echte vriendschap. Het doet ons plezier je weer te zien bij V&D. Een vertrouwde naam, een nieuwe service.

V&D maakt het je graag gemakkelijk en aantrekkelijk.
Wij hebben alle mogelijke waren voor je in huis. Van de laatste mode tot iets fijns met de familie. Met van alles voor in huis en tuin. En veel handigs voor je hobby en op reis. Ook sport en de gezondheid gaan ons aan het hart. Kortom, V&D presenteert je graag een zo compleet mogelijk aanbod, met alles wat het leven plezierig maakt. Daarbij profiteer je voortdurend van de Voordelen van V&D:


Gratis verzending en Gratis retour.*

Bij een bestelling vanaf 20.- is de bezorging gratis. Onder de 20.- betaalt u 2.49 bezorgkosten. Ook retourneren is bij V&D gratis.

 


Niet tevreden? Geld terug.

Je hebt 14 dagen de tijd waarin je kunt besluiten of je de aankoop wilt behouden. Zo niet, dan ontvang je het aankoopbedrag terug, zodra wij het artikel retour hebben ontvangen.

*) er zijn wat logische uitzonderingen die niet retour kunnen, bijvoorbeeld levende producten zoals planten, op maat gemaakte producten, enz.

 


Betalen zoals je dat wilt. Ook achteraf.

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden. Betaal je liever na ontvangst van je artikelen? Geen probleem.


Altijd speciale deals

V&D heeft altijd een aantrekkelijke prijs. Daarnaast heeft V&D steeds tal van extra voordelige aanbiedingen en promoties.

 


Jouw mening telt!

Wij luisteren graag naar je. Een suggestie hoe wij onze diensten kunnen verbeteren? Laat het ons weten.

Luister je ook graag naar ons? Meld je aan voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina) en wij houden je met alle plezier op de hoogte van weetjes, tips, aanbiedingen en nieuwe producten en diensten. Je e-mailadres is voldoende.