Shopping Weekend

t-shirts & tops

( 331 Artikelen )
1 | 14
20%
29.99 23.99
20%
29.99 23.99

T-shirts en tops

(GM)

Door een goede pasvorm te kiezen voor uw shirt of top kunt u uw favoriete lichaamsdelen accentueren of juist wat verbloemen. Kies voor ruches en wijdvallende tops als u de aandacht op uw boezem wilt vestigen. Liever iets neutraler? Ook daar heeft V&D een ruim aanbod in.

Vroeger werden t-shirts vooral gedragen als onderkleding. Men droeg daar een polo, trui, blazer of jurk overheen. Inmiddels zijn shirts en tops niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Een katoenen shirt op warme dagen zorgt ervoor dat u soepel kunt bewegen en gaat transpiratie tegen. De naam van het T-shirt komt natuurlijk door de vorm. De mouwen en het onderstel lijkt liggend namelijk net op een ‘T’.

Klassieker

Het T-shirt is een echte klassieker. Witte shirts zijn door het Amerikaanse leger tijdens na de Eerste Wereldoorlog gekopieerd van de Britten en populair geworden. In de Tweede Wereldoorlog namen de Amerikanen de shirts weer mee naar Europa, waar er ook steeds meer mensen interesse in hadden. Het oorspronkelijke populaire witte T-shirt is inmiddels verkrijgbaar in allerlei variaties. Met een V-hals, lange mouwen, korte mouwen, een ronde hals en natuurlijk zijn er prints in alle vormen en maten.