blouses & tunieken

( 8 Artikelen )
1 | 1
30%

Blouses & Tunieken

(GM)

Blouses en tunieken staan bekend vanwege hun wijdere pasvorm. Door knoopjes, accenten en mooie prints of kleuren kunt u die punten van uw lichaam accentueren die u graag wilt laten zien. Kies bijvoorbeeld voor een klassiek wit model van MS Mode, dit is zo’n blouse die zowel geschikt is voor een dag op kantoor als voor een avond in de spotlights staan op een feest.

Blouses

De grote maten blouses voor vrouwen van V&D zijn van hoge kwaliteit en vallen mooi om uw lichaam. Bij het kopen van een blouse is het goed om er op te letten of de knoopjes niet gaan trekken. Koop een blouse daarom ook liever een maatje te groot, dan te klein.

De blouses voor vrouwen van V&D zijn er in verschillende vormen. Heeft u een wat kleinere boezem? Dan kan het mooi zijn om een blouse met ruches of een stik in de halsstreek te kiezen. Ook een blouse met een kol kan goed bij vrouwen met een iets kleiner decolleté, omdat deze blousen daar erg de aandacht op leggen. Is uw decolleté juist uw pluspunt, ga dan voor een blouse met een wijdere hals of zelfs een uitsnede. Blouses die een A-lijn vom hebben (uitlopend vanaf de taille) zijn ideaal voor wie onzeker is over haar buik.

Tunieken

Een tuniek verschilt van een blouse doordat deze vaak uit één stuk bestaat, een blouse is voorzien van een kraag en knoopjes. Een tuniek is heel vrouwelijk en is een prima basis voor een leuke outfit. Ga voor een model dat u zelf mooi vindt. V&D verkoopt modellen van Miss Etam en Promiss