Grote maten blouses V&D

De grote maten blouses van V&D zijn van hoge kwaliteit en vallen mooi om uw lichaam. Bij het kopen van een blouse is het verstandig om op de knopen te letten. Als deze gaan trekken, is het slim om de blouse in een maatje groter te kopen. Beter te groot, dan te klein.

Dames blouses voor vrouwen met een maatje meer

De blouses van V&D zijn er in verschillende vormen. Heeft u een wat kleinere boezem? Dan kan het mooi zijn om een blouse te kiezen met ruches of een stik in de halsstreek. Ook een blouse met een hoge hals werkt goed bij vrouwen met kleinere borsten. Heeft u juist een vollere boezem? Zorg dan ten eerste voor een goede beha, die voldoende steun geeft. Blouses met een wijdere hals of een uitsnede zullen uw borsten benadrukken. Wilt u nou juist dat uw borsten zo min mogelijk opvallen? Kies dan voor een blouse met een overslag rond de borstpartij. Vermijd ruches, drukke printjes en andere tierelantijntjes rond de borsten.

Blousejurken V&D

In de webshop van V&D zult u veel lange blouses vinden, die tegenwoordig met de naam blousejurk door het leven gaan. Zoals de naam al doet vermoeden is de blousejurk een mix tussen een jurk en een blouse. De lange blouse heeft de lengte van een jurk en is te dragen met een panty of legging, en in de zomer ook zeker met blote benen. De blousejurk is zeer comfortabel en ideaal om een klein buikje in te verschuilen. De grote maten afdeling van V&D heeft een ruim assortiment aan plus size blousejurken, zoals van de merken Miss Etam en Promiss.