Body’s

Voor goede body’s moet u bij V&D zijn. Wij hebben de mooiste exemplaren voor u geselecteerd. Een body is een basic item dat heel geschikt is om onder uw jurk, broek of rok te dragen. Het kledingstuk is ideale shapewear en zorgt ervoor dat oneffenheden en rolletjes niet zichtbaar zijn ondr uw kleding.

Body's zitten vrij nauw om uw lichaam, waardoor oneffenheden verborgen zijn. De body’s zijn elastisch omdat er veel elasthan in in is verwerkt. Bij de eerste paar keer dragen kan de body strak aanvoelen, het materiaal hoort zich snel naar uw lichaam te vormen en hoort snel comfortabel te gaan zitten. De meeste body’s zijn goed verstelbaar, zodat u de body helemaal kunt aanpassen aan uw eigen silhouet. Door de body oogt uw taille slanker, uw buik platter en worden uw billen iets gelift.

Verleidelijk

Zag een aantal jaar terug een body er vaak nog uit als een soort dwangbuis, en hadden corrigerende broekjes al snel een lubberige ‘Bridget Jones’ uitstraling, tegenwoordig zijn bodys en shapewear steeds verleidelijker geworden. Door het gebruik van kant en see-through materiaal straalt u juist in een body. Kies nu uw favoriete model van merken als Sapph en u hoeft u nooit meer onzeker te voelen over lijnen onder uw kleding.

Naast body’s zijn er ook torseletten beschikbaar. Het grote verschil met een body, is dat een body een ingebouwde bh heeft. U kunt deze dus vaak zonder bh dragen, de body geeft voldoende steun. Een torselet is vooral prettig onder een jurk, wanneer u uw buikje wilt verbloemen. Verder zijn er ook corselet te bestellen. Deze hebben wat hardere corrigerende lijnen en kleden dus nog meer af. Een corselet stamt nog meer af van de vroegere korsetten en hebben dus ook iets romantisch en tijdloos. Wel zijn corseletten minder soepel, dus vooral geschikt voor speciale gelegenheden. Een body zorgt voor meer bewegingsvrijheid, maar geeft toch voldoende steun. Zit u vooral met brede bovenbenen of wilt u strakkere billen? Dan kunt u het best gaan voor een body met pijpjes, of een corrigerend broekje met pijpen.

Zo staat u graag in uw hemd

Naast body’s verkoopt V&D ook mooie hemdjes, ideaal voor onder een strakke jurk, rok of broek. Meer nog dan bij gewoon ondergoed kunnen de naden onder uw kleding met een hemd worden weggewerkt. Schijnt uw kleding door? Ook dan zijn de hemdjes en body’s van V&D een uitkomst. Naast dat de onderkleding corrigerend kan werken kan een kanten randje onder uw shirt of blouse ook een heel speels effect geven. De body’s van Sapph zijn erg verleidelijk en zitten heerlijk. Benieuwd? Bestel er eens een om thuis te proberen. Mocht het niet bevallen dan kunt u bij V&D altijd gratis het artikel terug sturen.