Black Friday
1 | 22
Filters
Prijs
-

bh’s

Het is belangrijk dat een bh een goede pasvorm heeft. Heeft u extra steun nodig? Ga dan voor wat bredere bandjes. Zou u juist wat meer vorm willen? Bestel dan voor een voorgevormd model. Bh’s zijn er in allerlei soorten en maten. V&D heeft een flinke collectie beschikbaar, dus er zit altijd wel iets voor u tussen.

De bh’s van Sapph en Ten Cate zijn verkrijgbaar in vrolijke en verleidelijke kleuren. Kies uw lievelingskleur om net dat beetje extra aan uw dagelijkse outfit toe te voegen.

Meten is weten

De meeste vrouwen dragen een groot deel van hun leven een bh. Het is dus wel zo fijn als uw bh lekker zit. Zo’n 70 procent van de Nederlandse dames draagt de verkeerde maat bh. De bh’s kunnen daardoor erg knellen, of juist verschuiven, waardoor veel vrouwen uitkijken naar het moment van de dag waarop de bh uit kan. De maten van bh’s zijn voorzien van een cijfer en een letter. De cijfers als 70, 80, 85, gaan om de borstomvang, die u kunt meten precies onder uw borsten. De letters duiden op uw cupmaat en het volume van uw borsten en kan variëren van AA tot F. Bij het passen van een bh is het belangrijk goed te kijken of de bandjes niet schuren, en de cups voldoende steun geven. Zit de achterkant van uw bh op dezelfde hoogte als de voorkant? Dan weet u bijna zeker dat u de juiste maat te pakken hebt. Probeer er gerust een paar uit, de bh’s die u niet past, kunt u kosteloos retourneren.