1 | 43
Filters
Prijs
-

Lingerie

Op zoek naar een setje waarin u optimaal uzelf kunt zijn? V&D biedt u keuze uit een de mooiste bh’s en onderbroeken. Voor een goede basis onder een shirt of lichte broek is het fijn om huidkleurige lingerie te dragen. Bij V&D kunt u terecht voor de mooiste basic sets van Ten Cate. Liever iets meer pit? Kijk dan eens naar de sexy modellen van Sapph.

Goed passende lingerie heeft een enorm positieve werking op uw leven. De juiste maat bh kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Ook werkt dit goed door op uw houding.

Wissel, probeer en kies

Dit kan een heel andere maat zijn dan u tot dan gewend was, maar dit kan het dragen van uw ondergoed echt veel leuker maken. Wist u trouwens dat de meeste vrouwen gemiddeld zes keer in hun leven wisselen van cupmaat. De vorm en grootte van uw borsten bestaat voor een groot deel uit vetweefsel, en dat wordt nogal beïnvloed door uw gewicht, sporten en zwangerschap. Had u een paar jaar geleden een bepaalde cupmaat? Dan kunt u er nooit helemaal vanuit gaan dat u nog steeds dezelfde maat hebt. Meet uw maten op en maak het kopen van een nieuwe bh leuker voor uzelf. Zo heeft u straks helemaal geen zin meer om uw bh uit te doen! Varieer verder vooral met verschillende kleuren en modellen en ga voor de bh die het beste is voor uw eigen lichaam.