1 | 53
Filters
Prijs
-

T-shirts

Een goed dames shirt voor elke gelegenheid, die vindt u bij V&D. Ga voor een nauwsluitend model voor onder andere kledingstukken, of voor wijder exemplaar met een mooie print van bijvoorbeeld Jacqueline De Yong voor boven uw rok of jurk.

Vrouwen lopen nog niet zo lang met T-shirts rond. Het shirt dankt zijn naam aan de ‘T’-vorm van het shirt. Jarenlang werden de shirts als onderkleding gedragen. Men droeg er dus altijd iets overheen, zomaar in een T-shirt lopen werd beschouwd als vreemd. Het was dan ook heel wat toen acteur Marlon Brando in 1951 in de film ‘A Streetcar Named Desire’ ineens in een wit T-shirt verscheen. Toen een paar jaar later acteur James Dean in ‘Rebel Without A Cause’ een wit shirt droeg werd het shirt pas echt ‘ontdekt’ als bovenkleding. In de jaren 60 werden druktechnieken ontwikkeld waardoor het mogelijk werd de shirts te voorzien van prints. Sinds de jaren 80 zijn T-shirts voor vrouwen nog gevarieerder geworden dan die van mannen. En in de jaren 90 komen shirts voor die steeds korter worden, het topje is ontdekt. Ook met de vorm van de hals van shirts wordt geëxperimenteerd. Inmiddels zijn er eindeloos veel variaties te vinden

V&D heeft de mooiste modellen voor u geselecteerd. Ga voor een stof die u prettig vindt zitten, en kies een hals die bij u past. Wilt u bijvoorbeeld een shirt met een kol? Dat kan, ook kunt u bij V&D terecht voor mooie modellen met een V-hals of een lage rug. Varieer en mix & match tot u uw favoriete outfit heeft gevonden. Twijfelt u over wat u mooi vindt? Geen probleem, u kunt onze dames T-shirts altijd gratis thuislaten bezorgen, mocht het toch niet zo passen als u verwachtte? Dan kunt u het shirt gewoon gratis retourneren.