Shopping Weekend
1 | 129
Filters
Prijs
-
Materiaal
69.95

Sportkleding

Sporten wordt (nog) leuker in een fijne sportoutfit. V&D heeft de mooiste outfits beschikbaar voor de sportende vrouw. Comfortabel en met een goede pasvorm, zodat u het beste uit uw sportprestaties kunt halen. Gaat het om yoga, hardlopen of een balsport? Bij V&D vindt u sportkleding voor verschillende sporten en activiteiten. Sportmerken als Only Play en Puma kunt u in ons online warenhuis vinden.

Sport leggings

Steeds meer sportende vrouwen dragen sportleggings. Deze nauwsluitende sportbroeken zorgen ervoor dat u zich goed kunt bewegen tijdens het sporten. De elastische stoffen bewegen soepel mee met uw huid, in tegenstelling tot die warme joggingbroeken. En net zoals sportschoenen worden ook de sportleggings nu als een waar mode-item gezien en kunt u de sportlegging ook aan, als u niet sport. Comfortabel en functioneel, wat een combinatie. De sportleggings van V&D beschikken over een stretch stof en hebben elastiek in de taille; wat zorgt voor ultiem comfort. En naast het feit dat deze leggings zeer comfortabel zijn, zijn ze ook leuk om te dragen. De sportleggings in het assortiment van V&D zijn namelijk in het geheel bedrukt met de leukste prints. Met deze leggings staat u dus gewoon stijlvol in de sportschool. Niemand die meer kijkt naar uw bezwete hoofd, als u een indrukwekkende sportlegging van Only Play aan heeft.

Sportsokken

Bij het samenstellen van een sportoutfit worden de sportsokken vaak overgeslagen. Veel mensen dragen namelijk normale sokken tijdens het sporten. Alleen worden normale sokken niet van hetzelfde materiaal gemaakt als sportsokken. Sportsokken worden namelijk gemaakt van vochtabsorberend materiaal, zodat u geen zweetvoeten krijgt.