1 | 1
58%
36.99 15.54
11%
39.99 35.69
47%
36.99 19.43

Midirok

De midirok stijgt enorm qua populariteit. De rok is namelijk enorm goed te combineren en past in verschillende stijlen. Dit model rok komt tot net onder de knie of tot halverwege de kuit. V&D heeft de mooiste voor u klaarliggen.

Er bestaan verschillende varianten op de midirok. Zo zijn er strakke, rechte, wijde en plooi midi rokken te koop. Ook vindt u ze met een strikken, zakken of andere frutsels. U kunt alle kanten op met deze rok, die, door zijn lengte ook uitermate geschikt is voor op de werkvloer.

Stijltips

De verschillende modellen midirok kunnen allemaal op een andere manier worden gedragen. Zo valt de wijde midirok bijvoorbeeld erg luchtig; ideaal om rondjes in te draaien! Bij dit model staan luchtige blouses en lichte tops erg goed. Kies wel voor wat slanker vallende modellen, hiermee voorkomt u dat u hele outfit erg wijd overkomt. De kokerrok is het bekendste type midirok en is beschikbaar in allerlei varianten, van leer tot katoen, en van demin tot polyester. Let er bij deze strakke rok wel op dat het wat lastiger fietsen is. Fietst u graag en wilt u toch een midirok aan? Ga dan voor een midirok met een split aan de zijkant. Dit geeft u meer bewegingsvrijheid. Midirokken met plooien, strikken of opvallende prints staan doorgaans erg goed bij effen tops en neutrale hakken. Hiermee legt u echt de nadruk op de rok in uw outfit.